Bakir Izetbegović počasni građanin Kalesije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

U svo uvažavanje građana Kalesije, ta nagrada i jeste Bakirov rang, skupa sa onim čobanom Ramićem.

nasvasta

Ničim zaslužan ali *** nije stid .

Bosanac

Izdajniku i lopovu daju cast taj je gori od cetnika ustasa za Bosnu

Sss

Cega se pametan stidi, budala se ponosi....za boljeg i nisi

SOS

Da sam ja umjesto Bakira otisao bih u Tursku i ostatak zivota uzivao u rahatluku, a ove glupe bosnje, kojima je bolji dodik, neka ga izaberu za predsjednika i nek se pate dok ne pokrepaju, kad ste glupani procitali da srbi toliko mrze i pricaju protiv dodika, jos ih na ocevid cijelog svijeta krade i vodi u propast.

Blago njemu :D

Čestitam

samira

Kakva je tek to radost.

Charlama

Bolju zajeb... nisam odavno čuo.

Bkpkb

Sebiju za počasnu gradjanku Sapne.... Svakoga gdje mu je mjesto :)

A ko je...

Lider SAD? Ili je to novo ime?

Seka

Otkad je Kalesija Grad!? Pocasno grlo kalesijsko je prikladnije

Kalesijski đikani pardon zvuci

Šta ocekivati od seljacina i divljeg krezavog naroda,da nagrade divljaka i lopova slicnog sebi.jad bijeda i zaostalost.

0

Tuzla,Zvornik,Kalesija blizu dođi mala da riješimo krizu!

Guest

Nekad su se nagrade dijelima koji su svojim djelovanjem i djelima ostavile trag u boljitku, nauci, obrazovanju, kulturi, medicini i sl . Danas se te nagrade dodjeljuju onima koji su sve ucinili na urusavanju svega navedenog. Bakir nebi trebao ni da seoskim putem oko Kalesije da hodi a kamoli da mu se nagrade dodjeluje. Danasnja Kalesija a i mnoga Bosanska mjesta izgledaju bas kao seoske kasabe pocetom 19 vijeka bas zaslugom politile doticnog.

/ Najnovije