Bakir Izetbegović komentirao šta su političari prihvatili jučer u Briselu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Zasto su sinoc*** portali sirili laz da je iz dokumenta izbacena konstitutivnost????

HRGH

Šta kaže Čovke šta je bilo na sastanku? I njega kao da je pomalo Parkins sa udruženim bolestima počeo drmati. Ni Bake ne izgleda puno bolje. Ima tu malo i demencije. Dodu drma pritisak i masnoće. Kako će tek izgledati poslije izbora ??? Živi primjerci kako čovjek stari.Ostariše a ništa za narod ne uradiše. Bio je još jedan što se farbao pa se na kraju povukao.

Konaković

Da vam ja objasnim pravne finese, cekaj samo da se konsultujem s Čavarom..

ZA LJILJANA?

PROKLETI ALIJA I OVAJ MU ISPRDAK SU NAPRAVILI NAJVECE ZLO U B I H. UNISTILI I DALI POLA ZEMLJE SRBIMA NAROD ZIVI NA KAPALJKU SAMA FUKARA.DA IM NIJE DIASPORE KOJA SALJE NOVC POCRKALI BI KO STAKORI. SVE DANAS STO SE RADI POLITICKI JE NA SILU! ! ! TU JE NASTALA VELIKA MRZNJA I LJUBOMORA. A HOCE GRADJANSKU DRZAVU???? KOJA NEMA NIKAKVE SANSE DA BUDE U B I H.

Dabogda vas, boosnjooci, Bookir

vodao slijepe jo, bar, 4 godine!

njihova stranka

svo placenicki SDA portal objavljuje komentar ovog vrhovnog autoriteta opste prakse Evo objavite i moj komentar : mamicu vam j....m banditsku ps kako vec odavno znate ko sam jer se ne skrivam siframa i pseudonima evo jos jedan komentar : cekam vas sa nestrpljenjem ka muamer Ko si ti i koga i gdje cekas ?

Niente

Koliko ja razumijem taj politicki sporazum su potpisali samo probosanski patrioti koji zele jedinstvenu,suverenu BiH,a nisu potpisali svi oni koji zele raspad BiH i djeljenje iste izmedju srbije i htvatske.Jedino dobro je u tome sta su ovi koji nisu zeljeli potpisati zapravo potvrdili koje su im namjere i naknadno nitko od njih nemoze kazati da nije potvrdio svoje nacionalisticke,pa i fasisticke namjere.

Fghfyjtfhjj

Onog trena kad mafijaske skupine sda+hdz+snsd odu s vlasti,desice se napredak i zatvori ce dobro biti napunjeni njihovim famelijama. Za to treba hrabrost i odlucnost sva tri naroda.Dok su na vlasti oni upravljaju i sudovima i policijom. Drzavu su srozali i napravili podanicko begovski sistem. Bez pravno i socijalno steđene zemlje nema ni drzave.

/ Najnovije