Bakir Izetbegović: 'Ako žele bolje odnose, Srbija će pustiti Zildžića na slobodu'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko sta radi, Kookir kooki....

......

user90104

Lijepe riječi su ukras!

Miloš

Vodi ga tvojoj Sebiji ako ti ne mereš.

Armija BiH

Ko ga *ebe. Neka ostane u Srbiji.

Tuner

I ja sam branio zemlju a da mi ovdje neko nadje pistolj zavrsio bih u zenici. Kakva su to mjerila konjino izetbegovicebska?

Ja nisam branio nikakvu zemlju,

Lijepe riječi su ukras!

Istina

Sramota!! Javno zagovara pustanje na slobodu osobe koja je počinila više krivičnih djela.Primitivac nedoučeni.

nadimak

hahahahahahaha

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Grebo te on izdajniče samo ti uhljebljuj lažove tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

Maloljetni borac ARBiH

***

Samir

Bakire - OVCO JEDNA!

Da ima zakona u ovoj zemlji

I ti bi bio zatvoren sa tvojom sultanijom odavno

333

Mozda su srpski nacionalisti dovoljno blesavi da stanu iza krimosa Dodika, ali Bosnjaci su ipak malo pribraniji. Koliko vidim, opsti stav javnog mjenja je da se Zildzic ni ne vraca iz Srbije.

gost urednik

molim Srbijunda ga zatvore doživotno, on je rezultat antibosanske, antdržavne politike SDA,

Zemlja se ne brani. To samo glupani.

Lijepe riječi su ukras! ka Ja nisam branio nikakvu zemlju, ...................... Brani se obitelj i ognjiste. Stara latinska: ubi bene, ibi patria, al sta zna bohohosnjo mohoderator, osim lijepe rijeci su ukras.

/ Najnovije