... / Baka Gospava propisno izribala Draška Stanivukovića

07. 12. 2020. u 11:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 208

Gospava Stanivuković (80), baka novoizabranog gradonačelnika Banje Luke, ponosna je na uspjeh svog unuka Draška Stanivukovića, ali kaže da joj nije drago što je ono ne sluša kad su u pitanju "neke bitnije stvari".

Baka Gospava i deda Gordan Stanivuković (82) otkrili su da je njihov unuk “dobar momak” i da ih “uvijek sluša”, ali da ipak imaju primjedbi.

"Dobro, ta politika, to mu ide, vidi se. Znala sam ja da će biti tako, od malih nogu je okupljao decu oko sebe i uvek ih nekako omađija, pa ga sva deca slušaju i idu za njim. Ali, neće, brate, da se ženi. I nikako da taj fakultet završi, ne pamtim kad je ispit položio", rekla je baka Gospava.

Ona ne pamti, ali indeks pamti. Draško Stanivuković, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci, posljednji ispit je položio u februaru 2018. godine, dok je još bio najmlađi odbornik u Skupštini grada.

Nakon toga je dva puta pobijedio na izborima, a studije – ni makac, prenosi Srpskainfo.

I deda zamjera Drašku što je zapustio studije, ali sa ženidbom, kaže, ne treba da žuri.

"Mlad je i popularan, cure ga vole, neka ga još malo", savjetuje Gordan.

Draško Stanivuković je baki i dedi svečano obećao da će ozbiljno prionuti na učenje i da će se oženiti.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)