Baka Gospava propisno izribala Draška Stanivukovića

5
Radiosarajevo.ba
Baka Gospava propisno izribala Draška Stanivukovića
Foto: Fena / Draško Stanivuković

Gospava Stanivuković (80), baka novoizabranog gradonačelnika Banje Luke, ponosna je na uspjeh svog unuka Draška Stanivukovića, ali kaže da joj nije drago što je ono ne sluša kad su u pitanju "neke bitnije stvari".

Baka Gospava i deda Gordan Stanivuković (82) otkrili su da je njihov unuk “dobar momak” i da ih “uvijek sluša”, ali da ipak imaju primjedbi.

"Dobro, ta politika, to mu ide, vidi se. Znala sam ja da će biti tako, od malih nogu je okupljao decu oko sebe i uvek ih nekako omađija, pa ga sva deca slušaju i idu za njim. Ali, neće, brate, da se ženi. I nikako da taj fakultet završi, ne pamtim kad je ispit položio", rekla je baka Gospava.

Ona ne pamti, ali indeks pamti. Draško Stanivuković, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci, posljednji ispit je položio u februaru 2018. godine, dok je još bio najmlađi odbornik u Skupštini grada.

Nakon toga je dva puta pobijedio na izborima, a studije – ni makac, prenosi Srpskainfo.

I deda zamjera Drašku što je zapustio studije, ali sa ženidbom, kaže, ne treba da žuri.

"Mlad je i popularan, cure ga vole, neka ga još malo", savjetuje Gordan.

Draško Stanivuković je baki i dedi svečano obećao da će ozbiljno prionuti na učenje i da će se oženiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije