Bajrović: Bidenova izjava – odlična vijest za Bosnu i Hercegovinu!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Politicar

Bajrovicu - ovaj metozalem ne zna sta prica. BiH je duboko podjeljeno drustvo po svim osnovama. Jedinstvena nije, takodje ni samostalna. Samo se vi Bosnje nadajte da ce vam Bajden pomoci da ukinete Republiku Srpsku nekakvim nabulozama o tzv genocidu. A kako stvari trenutno stoje prije ce Bakiru zatrebati pojas za spasavanje negod Miletu. Bolje bi bilo da se okrenete buducnosti nego da samo gledate u proslost.

Ludjaci

Možete samo sanjati kalifat na 23 %

.!.

Bajrovicu - ovaj metozalem ne zna sta prica. BiH je duboko podjeljeno drustvo po svim osnovama. Jedinstvena nije, takodje ni samostalna. Samo se vi Bosnje nadajte da ce vam Bajden pomoci da ukinete Republiku Srpsku nekakvim nabulozama o tzv genocidu. A kako stvari trenutno stoje prije ce Bakiru zatrebati pojas za spasavanje negod Miletu. Bolje bi bilo da se okrenete buducnosti nego da samo gledate u proslost. ka Politicar gledaj genocidne vlahadije sto komentarima pumpa atmosferu pred izbore. srpski nagorno karabah hahahahha

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima

Aha

Bajrovicu - ovaj metozalem ne zna sta prica. BiH je duboko podjeljeno drustvo po svim osnovama. Jedinstvena nije, takodje ni samostalna. Samo se vi Bosnje nadajte da ce vam Bajden pomoci da ukinete Republiku Srpsku nekakvim nabulozama o tzv genocidu. A kako stvari trenutno stoje prije ce Bakiru zatrebati pojas za spasavanje negod Miletu. Bolje bi bilo da se okrenete buducnosti nego da samo gledate u proslost. ka Politicar

000

Bosna Bosancima - pa vama je Alija u amanet ostavio samo 23% BiH. Da bi taj procenat povecali morate da krenete u jos jedan gradjanski rat. Samo svaki put kad zaratite sve manje i manje teritorije dobijete. A ta vasa nova nad-nacija - Bosanci znaci muslimani. Srbi i Hrvati tesko da ce se izjasniti kao Bosanci. Da ne pitam - a sta je sa Hercegovcima - jer bi to dodatno iskomplikovalo ionako nemoguce odnose izmedju tri naroda u BiH. ka Politicar

Bosna Bosancima

Bosna Bosancima - pa vama je Alija u amanet ostavio samo 23% BiH. Da bi taj procenat povecali morate da krenete u jos jedan gradjanski rat. Samo svaki put kad zaratite sve manje i manje teritorije dobijete. A ta vasa nova nad-nacija - Bosanci znaci muslimani. Srbi i Hrvati tesko da ce se izjasniti kao Bosanci. Da ne pitam - a sta je sa Hercegovcima - jer bi to dodatno iskomplikovalo ionako nemoguce odnose izmedju tri naroda u BiH. ka Politicar Uključite vaš TV prijemnik, građanski rat u Srbiji samo što nije počeo. Tada RS pada kao zrela kruška.

Jes

Bosna Bosancima - pa vama je Alija u amanet ostavio samo 23% BiH. Da bi taj procenat povecali morate da krenete u jos jedan gradjanski rat. Samo svaki put kad zaratite sve manje i manje teritorije dobijete. A ta vasa nova nad-nacija - Bosanci znaci muslimani. Srbi i Hrvati tesko da ce se izjasniti kao Bosanci. Da ne pitam - a sta je sa Hercegovcima - jer bi to dodatno iskomplikovalo ionako nemoguce odnose izmedju tri naroda u BiH. ka Politicar ka 000<<

Gh

Jadni su ovi bosnjacki politicari koji jos uvijek ocekuju da im ameri svojim intervencijama prave kalifat u bih. To vrijeme je proslo i pokazalo se da ste nesposobni sami napraviti drzavu, pa ce se zato i raspasti. Bih ima rok trajanja, a to je 2040. godina. To je krajnji rok, ali nije iskljuceno da se to desi i ranije. Toliko, pa vi sad nastavite lupetati o nedjeljivoj bih.

Gh

Vi srbi islamske vjeroispovjesti iz bosne ste najvise etnicki srbi, po cemu ste najslicniji srbima iz srednjeg vijeka, a ipak to vi sami najvise negirate, e to se zove ironija i kriza identiteta.

Ako

Biden poziva na stop mrznji kako se uklapa u taj narativ reuf bajrovic cija je retorika ratnohuskacka, islamisticka i kroatofobna. Jedino ako nema vise lica za razlicite prilike, a to bi hajprije mogao biti slucaj.

/ Najnovije