Baja se raspojasao na račun građana: Pogledajte koliko novca Dodik troši na hotele i restorane

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Jean hotelski

pansion za moju Gohricu i sincica vocara.

***

****

Uh, uh, sto se suniti brinu!!!

A kad rumeni becir satra se putujuc okolo, a pola toga vrlo upitno zasto, osim da lobira za rehezoluciju, onda u redu?

***

***

***

***

Sarajevo bih

Dok je ovaca,pardon svrba biće i volova i laktaskih genicidnih tvorova.

Naravno

Lijepe riječi su ukras

***

***

Nadimak...

Lijepe riječi su ukras

Sta rece i istade ziv?

Lijepe riječi su ukras

***

***

Hadžić Emina

Lijepe riječi su ukras

Gost

Lijepe riječi su ukras!

Asker

Lijepe riječi su ukras!

Veriga-Nikako upamet!

Lijepe riječi su ukras!

Aca

Troši kriminalac dok ne uništiš RS :):):)

Opa, opa, opala

Mile glavatiji Dodik nije uzor, on je Bog reče Sanja prepametna Vulić.

Tatar

To Generale još više se raspojasaj **** narod ko njega šta pita

Lucy

Ostavite za mog Bakira jednu vrecu.hahah, to niko nije video ni cuo. A ovoga vidite, budite realni. zato I jeste nazadni.a sve glumite finocu.

071

@Lucy Kada budes drugacije glasao na izborima i borio se za normalnu vlast, tada se javi. Ovdje smo to rijesili. Nije ni cudo da Dodik place za Bakirom, ipak je to identican svjetonazor i metod kradje, pardon "zastite nacionalih interesa". Ovdje za njim ne place niko (osim, hajde da budem fer, Zahiragica).

Miki

Pokusajte doci do ostalih koliko kradu. Dodo je mala maca...

Durda

Kako je narod birao to i ima kao i mi neka sute i pate dok se beskicmenjaci debele na racun obveznih poreznika

Xyz

A kad rumeni becir satra se putujuc okolo, a pola toga vrlo upitno zasto, osim da lobira za rehezoluciju, onda u redu? ka Uh, uh, sto se suniti brinu!!! nema rumeni becir 58.000.000 miliona budzet

Ne pijem dok Paja vozi

Nema smisla što radi dodo bizon troši ovoliko na kuće, auta, putovanja, hotele, restorane i to sve na račun građana rs. A kod nas u FBiH naši političari oni su pošteni žive skromno i sve plaćaju iz svog džepa

Nije tačno da su pošteni svi su lopovi.

Nema smisla što radi dodo bizon troši ovoliko na kuće, auta, putovanja, hotele, restorane i to sve na račun građana rs. A kod nas u FBiH naši političari oni su pošteni žive skromno i sve plaćaju iz svog džepa ka Ne pijem dok Paja vozi U ovoj zemlji samo su djeca poštena niko više.Od naroda do političara sve go lopov.A za političare u oba entiteta tu je sve ispričano.Ovakvi korumpirani političari nigdje na svijetu ne postoje.

Montenegrin

Svi koji su dali podršku Dodiku na izborima osudili su sebe i naredne generacije na propast,glup čovjek i ne zaslužuje bolji život.

/ Najnovije