Azra Zornić: Zašto je Eichhorst isključila građanske stranke iz pregovora?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jednostavno

Ta gospoja je placena od hrvatske da na bilo koji nacin progura hdz ideju o izbornom zakonu,a kako su jedine izdajice izetbegovic i radoncic to je njih zadrzala,a ostale izbacila. Dakle vrlo jednostavno,a opet nadam se da ce gradjani na neki nacin dohakat domacim izdajnicima.

Za prijedor

Hdz bootovi su aktivni po duznosti. Sjasite se sa BiH paraziti

Rozi

Mi nismo u evropi I sta nas briga jel nas vole il ne vole,mi zivimo u bosni I hercegovini I treba da se borimo za svoje prava koja nas sleduju u nasoj drzavi, za to se borite,to je nasa drzava I ne popustajte, mislim, nasa, svih gradjana bosne I hercegovine ,svi imamo pravo na svoje pravo,borite se , ljudi borite se,

SULJO

NIKO NAMA NIJE KRIV STO SMO BIRALI KOMSICA TRI PUTA ZATO SU KRIVE NASE HODZE KADA SU NAS SAVJETOVALI DA GLASAMO ZA KOMSICA A STA JE DOBRO URADIO ZAVADIO NAS SA HRVATIMA SAD IMAMO PRILIKU DA TO ISPRAVIMO DAJMOHRVATIMA STO IM PRIPADA ILI CE FORMIRAT HB

PRIJEDOR moja carsija

@joj ne provaljuj se Niko mene nije primio,ja sam rodjena u inostranstvu daleke 1966 godine

Guest

Guest Ko je ona dvonoska zivotinja bez repa da odredjuje u drugoj priznatoj drzavi ko ce gdje sjediti i ko ce ucestvovati u donosenju zakona. Je li te ovlasti onaj kamenjarski cigos lopov dao ti mito ili nesto drugo pa navijas za njega. Samo dok mu supruzi javimo za tebe Angelina za Zovku za Kita revic i ona plava sto stalno cupka za njim reci ce zbog posla. Nismo mi stoko lud narod nego pametan ,jer sve vidi i cuje narod zna.

/ Najnovije