Erdogan stigao u Sarajevo: Dva aviona iz Turske sletjela na aerodrom

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Koliko samo obezbjedzenje kosta, dok Turko stigne Baketu. Bolje u infrastrukture ulagati ili barem u omladinu.

lol

jos samo ostaje da nam javljate svaki put kad Redzi i njegova hanuma odu do hale da imamo kompletan dozivljaj ovog izvanrednog dogadjaja tj vjencanja nase najmilije Jasmine...

Mirsad

jos samo ostaje da nam javljate svaki put kad Redzi i njegova hanuma odu do hale da imamo kompletan dozivljaj ovog izvanrednog dogadjaja tj vjencanja nase najmilije Jasmine... ka lol i kakve mu je strukture govno (težinska ocjena, umjetinički dojam itd....)

Dobro nam dosao BRATE!

Jedini Muslimanksi lider u svijetu kojem krscani NE SMIJU nista...svaka cast legendo..podigao si Tursku kao niko prije tebe...izgradio..napravio je velesilom zato ovi krscani cak i ovdje na komentarima frkcu na tebe....mogu se potpisivati Bosnjackim imenima koliko hoce ali treba biti dobar debil ako je Bosnjak pa da mu nisid rag....Samo naprijed Allah ti pomogao i cuvao i tebe i nasu bratsku Tursku!(sad cu ja biti proglasen"nacionalistom" , a kada srbi slave Putina ili Hrvati Plenkovica-to je domoljublje....koji ste vi otpad od ljudskog roda samo)

@Dobro

B bilo da pišeš Bosanski jezik dijasporo patrioto

Dva aviona? Nece valjda familija Izetbegovic snjima? Zar nece cekati oktobar 22.?

.

/ Najnovije