Avdović: "Najveći današnji uspjeh što se Schmidt samo pojavio"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Faris

Kada se sve sagleda, strpljivost i pravda na kraju se isplate. Srpski nacionalizam ce sam sebi dohakati. Srbi su sruslili Austrougarsku monarhiju, ali ih je to kostalo milion žrtava. I genocidna politika koju sprovodi Vučić evo dolazi na naplatu.

pa vidi

Čestitamo Šmitu na uspješnom pojavljivanju. Zamisli kad bi se ovo malo naše zemlje negdje pojavilo a da se ne brukamo, ko recimo, evo, ovo da ne znamo ko u naše ime negdje smije da govori, pa vode različite nivoe vlasti je*ene države kao cuke, jer se ne zna kome će dati mikrofon

MIKI

SVE BI TO BILO UREDU KAD BI SMIT BIO OBJEKTIVAN I KAD NEBI NAVIJO ZA BOSNJAKE A ZA SVE KRIVIO SRBE I HRVATE

Nikolica s prikolicom

Zar vam nije neugodno kad čitate ovakve izjave? Pobjeda vam je kad uspijete tamo nekoga ugurati u UN da govori u vaše ime, kao da ste vi mutavci. Onda skačete u zrak kad vam se kaže da i niste baš nekakva država. Milanović bi to sočnije rekao, ali si ja ne dozvoljavam prijeći granicu doličnog ponašanja.

Koel

Ti tvoji uzp ovci su toliko bitni kao i lanjski snijeg u mwsjunarodnim odnosima kopali i rukama i nogama i ostadoste nacionalna manjina u bih

Tango

Ako je njegovo pojavljivanje najveci uspjeh onda izgleda da nikakvog uspjeha nema.

Tango

Uspjeh bi bio da je objavio da se Dodiku i Covicu zabranjuje politicko djelovanje ali zbog mutavog Bakira zapad se vise boji imaginarnog straha od islama kog Bosnjaka nego stvarnih genocidnih namjera hrvatskosrpskih fašista.

Duško Dugouško

mwsjunarodnim odnosima kopali i rukama i nogama i ostadoste nacionalna manjina u bih ka Koel<<.... ...Sjede za istim stolom u društvu najmoćnije vojne alijanse na svijetu, kao i za istim stolom uljuđenih i bogatih nacija Europe. uupovci su građani EU, a sve ostalo im je nebitno, a i Europi. A vi i dalje možete čekati voz koji nikad neće doći.

N

Ako je uspjeh što se jedan Visoki predstavnik koji vrši dužnost u BiH pojavio u generalnoj skupštini UN onda je to stvarno koliko se ta UN uopće brine i BiH , žalosno veselje pojedinih bošnjačkih patriota, koji uspjeh to je poraz cijele Evrope i cijelog svijeta ne zbog toga što Rusi i Kinezi nisu bili za njegovo obraćanje već što su muslimanski lobisti potkupili svijet da bi se ovaj glupane pojavio, sramota zbog toga tko nas predstavlja i tko pokušava napraviti kao " neki red i mir" velika sramota, koje rasulo u svijetu i koja potkupljiviat , a vani se bore protiv mita i korupcije i sad shvaćam tu borbu , zašto BH političari lopovi da kupe kajmak kada to mogu uzeti Ameri , Britanci , Francuzi i Nijemci zbog toga nema dogovora u BiH niti oko čega , sretno izgubljeni narodi BiH

Objektivan i nepristran

Veliki je to uspjeh kad ti se stranac pojavi da te brani na UN... Ovo ne da nije uspjeh, nego je PORAZ samo takav!

/ Najnovije