Avdo Avdić o nacrtu Schmidtovih mjera: Ovo je uknjiživanje HDZ- a BiH u Ustav FBiH!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrad se

siri avlijom…

Ralle

Napokon da nesto i hrvati dobiju. Ja mislim da je Sejdo sad pijan i da sad planira da se prijavi kao "ostali" (citaj musliman), samo kako bi jos ostao u vlasti.

Gost

***

***

***

DERIM

Ugostite fino ovog gosta i raleta i dajte im po kasiku , neka se dobro ***

Леми

***

Admir

Mi nismo ni sami normalni a plus ovi stranci dovode dileje da nas malo z a j e b a v a j u! Sve dok vitalni nacionalni interes može biti da kladionice ne plaćaju porez mi ne možemo biti normalna država! Glasanje mora biti prema mjestu prebivališta a tada Hrvata neće biti ni pet posto jer su svi odavno otišli.

Panzer

SDA se davno uknjizila u Ustav, i jos misli kako je 100% vasnik BIH, pa eto to ti Avdicu ne smeta. ka Gost Pa Avdo ti je portparol islamista jarane.Čim nešto ne leži talibanima iz SDA puštaju vukove a vodja im je ovaj dembil od novinara

N

Avdaga jedi ****a , krmak

/ Najnovije