Beč: Davor Dragičević objavio zajedničku fotografiju sa Murizom i poslao poruku

Radiosarajevo.ba
Beč: Davor Dragičević objavio zajedničku fotografiju sa Murizom i poslao poruku
Facebook / Upravo na fotografiji koja je objavljena na Facebook grupi Pravda za Davida, mogu se vidjeti Davor, Muriz, Arijana i Ifet

U Beču, glavnom gradu Austrije, počeli su mirni protesti “Pravda za Davida i Dženana” koje organizira porodica ubijenog mladića Davida Dragičevića.

Otac Davor krajem prošle godine morao je napustiti Banja Luku i od tada je u Austriji. Za sada ne zna kada će i da li će se vratiti u ovaj grad u Bosni i Hercegovini.

Mirnim protestima prisustvuje i porodica ubijenog mladića Dženana Memića, otac Muriz i sestra Arijana te članovi porodice  Dragičević, koji žive u Beču, kao i advokat obje porodice Ifet Feraget.
 
Upravo na fotografiji koja je objavljena na Facebook grupi Pravda za Davida, mogu se vidjeti Davor, Muriz, Arijana i Ifet. 
Upravo na fotografiji koja je objavljena na Facebook grupi Pravda za Davida, mogu se vidjeti Davor, Muriz, Arijana i Ifet - undefined

Facebook: Upravo na fotografiji koja je objavljena na Facebook grupi Pravda za Davida, mogu se vidjeti Davor, Muriz, Arijana i Ifet

Davor Dragićević je u objavi kratko napisao:
 
"BEČ JE SPREMAN PRAVDA ZA DAVIDA,PRAVDA ZA DŽENANA".
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije