Arnel Isak na sjednici Federalnog parlamenta napustio NES: "Žele na silu formirati Vladu"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Deveterac

Znaći širimo se. Sad je devetorka. Da na kraju ne bude kud koji mili moji.

Sda haram igrac

Ovo je prodana dusa,muska ****a.ovakvi za cvaju ****ce daju.

Mother1

Lik nije dobar Lik je ZE

R BiH

A ovaj mali je klovn ili !?!? U BiH se mjenjaju partije ko tv kanali ..Malo ovo pa malo ono pa malo vako pa malo nako…Smjesno do ****a

nasvasta

Ovo *** je produkt nepotizma

R BiH

Upravo sam ime pogledao na You Tube ……Jaoooo …kuku lele sto bi reko pokojni Ckalja …Sta je ovo ljudi moji …Ko je ovo izglaso????????

preletac

Shmit sad samo treba da donese zakon da mandat ostaje strankama i time bi rjesio i problem sa Lendom

/ Najnovije