Arnautović o najavi Čovića: To je posao za Tužilaštvo; Hrvatska se ozbiljno upliće

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NINO

KLJUSINO STARA STA PRICAS KAD SI GLUP KO TOCAK DA TI SDA NIJE NAREDILA DA RASPISES IZBORE NEBI I RASPISO ALI VI MUSLIMANI NIST SVJESNI KAKO STE POMOGLI COVICU DA OSTVARI SVOJ SAN A TO VAM SVE KUHA ONA SPODOBA KOMSIC NJEGA U RODNOM KISELJAKU MRZE ZATO ON MRZI SVE HRVATE

Guest

Guest A sta vi CIK se pravdate jednom ortodoksnom kamenjarskom krivoustom cigosu i njegovoj potkupljenoj sviti. Znate li se obratiti mjerodavnim organima EU i traziti od njih da sprijece uplitanje hrvatske kifle. To se nezajazljivi kreten prepao ako ne bude u Predsjednistvo da ga stiti zbog lopovkuka morace biti procesuiran. Pa nedavno je i USA rekla da imaju svu dokumentaciju njegovih koruptivnih radnji od Sokola pa nadalje. USA nije izgubila dokumentaciju o njegovom basnoslovnom lopovluku.

Guest

Guest @ NINO Sta je hastra ha za ortodoksnog lopova ?

SOS

Da iko ima m...da u BiH od bosnjackih politicara, treba li bi dici glas bisnjaka u hrvatskoj i raditi na stvaranju bosnjackog entiteta, pa nek se milanovic zabavi svojom drzavom, a nek popusti vise BiH.

Gost Radio Sarajeva

Nije lako živjeti u paralelnom univerzumu.

nasvasta

Nestanu dokazi od tužilaštva do suda i niko nije kriv e to ti je vladavina kriminalaca nepotista sa diplomama iz štamparija koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake ista govna HDZ SDA ASDA SBB zlo za čestite Bošnjake.

Tuner

Covic zaboravio ljiljane na brdima oko zapadnog mostara kada su trcali potpisivati vOsingtonski sporazum. Sada se nece tu zaustaviti

Zlo i naopako

Zao mi moje familije,zao mi mladih ljudi,djece,zena i staraca,ali vidim da ce uskoro biti krvi,smrti,bola,patnje suza i placa,jer nazalost mnogima to odgovara,a nazalost kako vidimo susjedi poput milanovica,plenkovica,vucica i ostalih nam zele smrt,krv,suze i plac.Zao mi strasno,ali se nadam da cemo im pruziti ono sto ce i kod njihovih familija izazivati smrt,bol,suze i plac.Plakat cemo sigurno,ali se nadam da ce i njihove familije plakati takodjer.

Mogu nam pusiti qurac Suade! Dat cemo hrvatima sva prava koja su zagarantovana nacionalnim manjinama u skladu sa evropskom Poveljom o zastiti ljudskih prava!!! Buuuuuuaaaaaaaaa!

.

Mogu nam pusiti qurac Suade! Dat cemo hrvatima sva prava koja su zagarantovana nacionalnim manjinama u skladu sa evropskom Poveljom o zastiti ljudskih prava!!! Buuuuuuaaaaaaaaa!

.

Jdjdjdj

Suvade odnilo je tebe ti zivis u nekim svojim snovima, realnost je drukcija

Guest

Guest Poslije j.....a nema ksjanja.

Nadimak

Bravo, uhapsiti ili odmah po kratkom postupku pogubiti izdajnika

/ Najnovije