Arijana Memić nakon presude Alisi Mutap Ramić: "To što si ga odvela u smrt..."

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Pitanje za sve vas koji podžavate ove ublehe od Memića: zašto otac ubijenog i njegova kćerka ne insistiraju da za davanje lažnog iskaza osim Alise ne leži i Ljubo Seferović koji je priznao da je malca pregazio automobilom? Ili ga je pregazio ili je lažno priznao! Ili Alisa leži iz gluposti da bi neko začepio usta starohanu ili je dala lažni iskaz! Ali i za Ljubu isto važi

Stole

Arijana zlato nedo Bog nikome alinti si svog brata unovcila, kreiras nas zivot a neobrazovana si

Toto

Žena je osuđena za šutnju, niko ne spominje odvođenje u smrt i tako to. Isto ste svašta govorili za ove koji su oslobođeni, sad ne smijete ni pisnut. I obavezno da se goni Ljubo Seferović za lažno priznavanje i ometanje pravde.

RealMadrid

Ne znam da li je Alisa za nešto kriva u to ne ulazim ali sud I tužilašvo nisu ništa protiv nje dokazali. Ona je čak i mogla dà se brani šutnjom jer nije u procesu pozvana kao svjedok nego zajedno sa ocem kao osumnjičena. Veoma oprečni iskazi vještaka medicinske i saobracajne struke od kojih su uzeti samo oni koji idu na štetu optužene. Advokati navedene nisu bili na nivou zadatka .

558558

Pitanje za sve vas koji podžavate ove ublehe od Memića: zašto otac ubijenog i njegova kćerka ne insistiraju da za davanje lažnog iskaza osim Alise ne leži i Ljubo Seferović koji je priznao da je malca pregazio automobilom? Ili ga je pregazio ili je lažno priznao! Ili Alisa leži iz gluposti da bi neko začepio usta starohanu ili je dala lažni iskaz! Ali i za Ljubu isto važi ka MrziteljPDA . Da Bog da tebi neko dijete ubio a ti ovako kao ovaj covjek trazio ko je i sta. Amin!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Pitanje za sve vas koji podžavate ove ublehe od Memića: zašto otac ubijenog i njegova kćerka ne insistiraju da za davanje lažnog iskaza osim Alise ne leži i Ljubo Seferović koji je priznao da je malca pregazio automobilom? Ili ga je pregazio ili je lažno priznao! Ili Alisa leži iz gluposti da bi neko začepio usta starohanu ili je dala lažni iskaz! Ali i za Ljubu isto važi ka MrziteljPDA Aj pusti to nego hoćeš li početi raditi? Čuo sad da vam se otvara fabrika tamo u Banovićima i da će biti posla. Eto prilike da počneš raditi i da zaradiš koji dinar pa ne moraš se motati oko nogu(ne može se od tebe i tvojih proći) i tražiti za cigaru i pivu

MrziteljPDA

Aj pusti to nego hoćeš li početi raditi? Čuo sad da vam se otvara fabrika tamo u Banovićima i da će biti posla. Eto prilike da počneš raditi i da zaradiš koji dinar pa ne moraš se motati oko nogu(ne može se od tebe i tvojih proći) i tražiti za cigaru i pivu ka Ne pijem dok Paja vozi Moj druže kako si ti promašio! Privatno preduzeće sa pedesetvi jednim radnikom trenutno(građevinska firma)! Stan u Banovićima,vikendica na Vlašiću i kuća na moru(u Hrvatskoj)! Joj momak jesi promašio. Moje auto košta 150 hiljada eura. A i ne mogu tražiti marku za jednu pivu jer na tvoju žalost ne pijem.

Ne pijem dok Paja vozi

Moj druže kako si ti promašio! Privatno preduzeće sa pedesetvi jednim radnikom trenutno(građevinska firma)! Stan u Banovićima,vikendica na Vlašiću i kuća na moru(u Hrvatskoj)! Joj momak jesi promašio. Moje auto košta 150 hiljada eura. A i ne mogu tražiti marku za jednu pivu jer na tvoju žalost ne pijem. ka MrziteljPDA I da sve to imaš i preduzeće i vikendicu, kuću na moru, auto od 150000 stan....i 🚑 ulici 🚨 i 💥(boom) A ti se probudi! Pa se okrenu lijevo gajba sa voćem i povrćem okreneš se desno gajbe piva. A ti sjediš sa prijateljom a on ti kaže e ovaj bi nam mogao dati marku

MrziteljPDA

I da sve to imaš i preduzeće i vikendicu, kuću na moru, auto od 150000 stan....i 🚑 ulici 🚨 i 💥(boom) A ti se probudi! Pa se okrenu lijevo gajba sa voćem i povrćem okreneš se desno gajbe piva. A ti sjediš sa prijateljom a on ti kaže e ovaj bi nam mogao dati marku ka Ne pijem dok Paja vozi sirotinjo! Nije svako život protraćio!

Saban

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

sirotinjo! Nije svako život protraćio! ka MrziteljPDA U pravu si nije svako ali neki jesu i ti tu spadaš. A mogo si biti pekar, lekar, apotekar, kolar, stolar mogo si biti, bilo šta. I imati i građevinsku firmu. A mogo si biti i kapetan bele ladje sa belom kapom ali tvoja je ladja oplovila mrzitelju pda

/ Najnovije