Arapović nakon odlaska iz SBB-a formirao građanski pokret RED

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Vi ste jedna politicka gnjida i bas me interesuje ko su zi koji te podrzavaju?

Latko zBrode

Ovo je za ne povjerovati koliko su naši političari KRETENI, svaki bi da je PRECEDNIK pa makar i svoje familijarne stranke. Živa PROPAST al jbg, sa budžeta kapa njima u đepove.

Zenica NK

Adis je za sažaljevati Ljepo govoriš ali bi Bosanci i Bosanke imali mnogo više koristi da nisi otvorio još jedan zločudni tumor na njihovom tijelu. Sve si mogao uarditi samo nisi trebao biti isit onaj ili čak i gori od onih koje kritikuješ. Sutra če i svaki drugi ambiciozni Adis otvoriri sebi partiju da bi bio njen predsjenik.Ponos je se dijelima u postoječoj partiji boriti da u njoj budeš najbolji. Snovati novu partiju može svako.

Abdulah

Ni obraza ni pameti,sad ce lafo biti neutralan i lafo kritikovati vlast i stranke i naravno opet biti iza nekog gradjanskog,nevladinog i dr.uduženja. Dokle vise sa tim ublehama,svi ste vi itekako zavisni i radite za svoje i necije interese,najmanje ili nikako za GRADJANE.

vb

Jednostavno ne mogu da vjerujem da je neko, bilo ko glasao za ovog degenerika i da je on "zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije..."...pa bolan, kakvoje čudo da nam se dešava sve ovo što se dešava?? Na KOJU foru, na koji način, kojim matematičkim prebrojavanjem ili lopovskim rastaljivanjem OVAJ DEGEN može biti BILO ŠTA!!?????

Kakav smrad! Karakter 0!

.

Mirko S.Kojotovski

Neka pravi red u svojoj kući a ne u državi. Čovjek koji je predlagao da se ljudima na birou ukine zdravstveno osiguranje. Ne znam koja bi budala prihvatila da bude u jednoj takvoj građanskoj inicijativi koju on formira.

Role

Kasno Adise

Arapović

Kakav ublehaš!

Guest

Guest Raja i ja osnivam stranku zvace se: SHK - u prevodu: Stranka hala i kanala.

/ Najnovije