Apsurd na državnoj granici: Umjesto hapšenja migranata, policija sankcionisala - konje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SAO Hag

Mora da su Laktašenkovi kadrovi... kočijaši pa znaju samo sa konjima...

Hava

Hahahahaha. Joj cirkusa. Komedija del Arte. Glumci sy stigli Sire. Sve mi se cini da su se tu motali Del Boj i Rodni.

Hu Hu

Mora da su Laktašenkovi kadrovi... kočijaši pa znaju samo sa konjima... ka SAO Hag Tip na rukavu ima zastavu BiH pa ti gataj. A sto se tice konja, to su plemenite zivotinje, i jako skupe, tako da ih svako ne moze imati osim bogate elite. Sad, ova nasa 'elita' polupismenih debila - snobova je izuzetak.

Ljiljan

Potvrđeno radi se o dva krmka tj serva/slugare(današnji srbi krivoslavci)!

Ferid

Sto vrijedjas Ljiljane? Nije to primjerno bez ikakvog povoda i cime izazvan na toliku mrznju. A sto se tice konja i granicara drazi su mi nego ovi bolesni umovi koji samo vrijedjaju.

/ Najnovije