Antony Blinken pisao Elmedinu Konakoviću: 'Napravite pritisak na Dragana Čovića'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sale

E moj Blinkene sad se vidi da je vas al nazalost on ne zna pritiskat on zna primat znas

Drobilica

Pa, vi ste ti koji trebaju da pritišću.

Guest

ne može on ni svoju ženu pritisnuti,očito ste pogriješili i to debelo

Šta bolan?

ne može on ni svoju ženu pritisnuti,očito ste pogriješili i to debelo ka Guest Zato Bake može svoju. Jel to?

xxxx

Samo se ovi američki demoni koji podržavaju masakre u Gazi prestanu interesovati za male zemlje. Ništa nikad dobro od njih pogotovo od Amerike koja je prva u svijetu po izvozu oružja. Sobom se vi pozabavite. Oni profitiraju od svakog sukoba u svijetu. U pamet se narode.

Suljo

Na čijoj smo sad strani? Koga čemo podržati?

BIH

Mozes li nize pasti Gavrilo u ponizenjima,jedan zidov ti vec javno naredjuje sta da radis,ti si najveca sramota ove zemlje.

Morase

Konakovic mora slusat,ali zasto blinken ne pise pismo covicu i ne vrsi pritisak na njega ? Zasto ne napise pismo dodiku i smiri ga u svojim nastojanjima da izazove novi rat ? Zasto...?

Proteus2

Blinken opet neku mućku smišlja, čuj da Konjinaković pritisne Čovića, a Blinker mu Čovića odredio za gazdu, ah, da, oni ipak ne kontroliše Čovića, a plinovod je u pitanju i američki profit, interes!! Jao jao

Mujo

***

***

***

Mika

***

Samir

Evo tacno se smijem Bogom zaklet da je Dino ucjenjen od strane Americke ambasade sky aplikacijom i njegovim konekcijama s Dubaijem

/ Najnovije