Amra Hasagić zatražila izgradnju spomenika za heroja odbrane Sarajeva Karla Ivandića

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

U gradjanskoj Bih pokojni Karlo ne može biti heroj.

Role

Poznavao sam Karla iako nismo išli u isti razred, bili smo vršnjaci i išli u istu školu. Pokoj mu duši. Treba dobiti najmanje spomenik.

Nadimak...

U gradjanskoj Bih pokojni Karlo ne može biti heroj. ka Panzer Naravno da može i hoće ali je problem što ovakve heroje Južni Srbi ne priznaju kao legitimne.

Genocidasi

Svi mladići anđeoskih lica priključili su se pravoj i strani .Strani čuvara i anđela a sve nakaze njuške demona i krezuba su se priključi ali strani agresora i demona zla .A to se i vidi .Svaki naš borac imao je lice anđela čuvara a oni psi demona unistitelja i zla

Guest

Pa znate li vi išta drugo raditi osim preimenovanja ulica, dizanje spomenika? Niste u stanju zamijeniti sijalice u mračnim ulicama, a kamoli nešto više!

robot

puno bi bilo bolje da napravite dvoranu, vrtić, školu, park ... koji bi nosio ime heroja Ivandića

Spomenik

A spomenik Caci?

Igman 45

A spomenik Caci? ka Spomenik A nekom drugom koljaču iz redova agresora,d ih ne pominjem? Ima kod vas caca 50 puta više, širok je spektar silovatelja, palikuća i djecoubica mnogo gorih od Cace??

gah

Možda da se 20 tisuća sugrađana okupi kada mu budu sa zakašnjenjem urezivali ime na spomenik? Da se prevaziđu te razlike između njega i cace ;)

hgkhlć

A kada napišeš turska posla oni brišu cccc

kjkfzkčl

Caca ne fali nigde. Pomračenih demonskih umova ima na svim stranama. Jedina razlika je što nigde i nikada takvu osobu uz sve državne počasti nije resahranila kolona od 20.000 uslovno rečeno ljudi.

Hvo Sarajevo

A sto je onda sa 102 pripadnika hvo sarajevo koji su pali u obrani sarajeva a ne da im se ni spomenik dici ...

@Genocidasi

Svi mladići anđeoskih lica priključili su se pravoj i strani .Strani čuvara i anđela a sve nakaze njuške demona i krezuba su se priključi ali strani agresora i demona zla .A to se i vidi .Svaki naš borac imao je lice anđela čuvara a oni psi demona unistitelja i zla ka Genocidasi Jedino ti imaš njušku demona i xušu pokvarenu al dobro ti i nisi bio u ratu a ni u BiH

@Igman 45

A spomenik Caci? ka Spomenik<< A nekom drugom koljaču iz redova agresora,d ih ne pominjem? Ima kod vas caca 50 puta više, širok je spektar silovatelja, palikuća i djecoubica mnogo gorih od Cace?? ka Igman 45<< Da je duže živio bio bi isti ako ne i gori od agresorske vojske

@Nadimak

Pa to je normalno da ne priznaju naše herije isto tako ni mi ne priznajemo njihove heroje.

/ Najnovije