Amerikanci spremni na ustupke HDZ-u: "Izborni zakon nalik apartheidu"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ovo su mokri snovi Ivice Puljića. Nikad Ameri neće pristati na nedemokratska rješenje, a protiv presuda suda u Strazburu !

EE GOST

GLUP SI ,AMERIKA NAM OVO I SMJEŠTA ! KAŽE ESKOBAR ; "HRVATI SE MORAJU OSJEĆATI UGODNO "

Panzer

Na kraju će biti kako Ameri kažu.Niko nemože jednom narodu nametati predstavnika.

Mili

Tri konstituivna naroda a jedan bira predstavnika drugom, e to stvarno nema nigde u svetu. Hrvatska je u EU i dala je jasan uslov koji mora da se ispuni na putu u EU i.

Gost

Tri konstituivna naroda a jedan bira predstavnika drugom, e to stvarno nema nigde u svetu. Hrvatska je u EU i dala je jasan uslov koji mora da se ispuni na putu u EU i. ka Mili Ne postoje konstitutivni narodi u Dejtonskom mirovnom sporazumu !Željko Komšić je Hrvatski član predsjedništva i niti jedan zakon nije prekršen !

Guest

Guest Pa to bi bilo isto kao kad bi sve druge poubijali. Ako je tacno neka nas koji nismo ni u jednu stranku izvedu iz BiH i smjeste kod sebe ili negdje drugo.

Guest

Guest Nemamo pravo glasa ne mozemo glasati ni za sebe ni za drugoga cemu onda ostanak u BiH.

Demokracija

Kakva crna promjena Ustava Jeste li vi normalni ??? To o cemu pricate ne postoji nigdje .

za Panzer

Na kraju će biti kako Ameri kažu.Niko nemože jednom narodu nametati predstavnika. ka Panzer Pa sam si sebe porekao, vi kao manjina (15% ) da namecete vecini (52%) PROSETAJ do USA.

Buhahaha..ha

Na kraju će biti kako Ameri kažu.Niko nemože jednom narodu nametati predstavnika. ka Panzer Oooo tu si ;)

Infidel

Samo pratite kako će se izdaja realizovati

A-ha

Može sve što je normalno i demokratsko, a aparthejd, fašizam, podjela i sl.ne smije proći nikako! No paseran!

Miki

Ljudima ukradeno pravo da biraju svoje predstavnike, poslije rata su 10 godina birali svoje predstavnike, kome je to smetalo.

Šnjoki

Šnjokčević šonjo

Nikolica s prikolicom

Ide belgijski model. Ovo dosadašnje fingiranje građanske džave a la Turska je ono šta gledate.- BiH na rubu raspada. Imate primjer uređenja Belgije s tri naroda i sad im lijepo prepišite Ustav. Naravo i takav Ustav b se morao poštovati, a to vam je najveći problem.

Guest

Guest Ako USA-Biden to dozvoli vratite nam Antu Jelavica lopova da je u drustvu onom koji lici njemu.

Guest

Guest EE GOST Valjda celo cickave kose misli da ce ga Bog nagraditi guscom kosom pa hoce da " molitvom i dobrim" djelom je dobije.

Guest

Guest USA je i Dayton napravila sredice i stanje u BiH.

/ Najnovije