Američki Jevreji poslali jasnu poruku: Negiranje genocida u BiH mora ostati zabranjeno!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Bravo AJC, znam da ste uvijek na strani istine i pravde. Lobirajte za nas samo da se uklone ove fašističke prijetnje.

gost

Jevrejski narod je svjestan rastućeg antisemitizma u Evropi. Ako se ne spriječi poricanje genocida u maloj Bosni, sve može dobiti neslućene fašističke razmjere

Elenorin

Kad bi znali da ce ona baraba iz luksemburga, jasmin, da svoje “brude” selefije uskoro animira i govore putem fejsa sve one grozne antisemitisticke bljuvotine. Kad bi AJC znali koliko je ostar rast antisemitizma u BiH, pali bi u depresiju.

Ne seri pagane

Kad bi znali da ce ona baraba iz luksemburga, jasmin, da svoje “brude” selefije uskoro animira i govore putem fejsa sve one grozne antisemitisticke bljuvotine. Kad bi AJC znali koliko je ostar rast antisemitizma u BiH, pali bi u depresiju. ka Elenorin Vi ste se, braćo, ugledali na Božje skupštine u Judeji koje su ujedinjene s Kristom Isusom, jer i vi od svojih sunarodnjaka trpite isto što i braća u Judeji trpe od Židova, 15 koji su čak ubili Gospodina Isusa te su ubijali proroke, a nas progonili. Oni ne ugađaju Bogu, nego se protive onome što je na dobrobit svih ljudi 16 jer nas pokušavaju spriječiti da neznabošcima propovijedamo poruku koja im može donijeti spasenje. Na taj način stalno gomilaju svoje grijehe. Ali Božja ih srdžba stiže.

islameći bolešnjaci-teroristi

prostituišu srebrenički incident!

/ Najnovije