Američka ambasada u Sarajevu oštro kritikovala ministra Ramu Isaka

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

It is scoking, really !!!👍

E čuj Ministar

Ramo i jeste za svaku kritiku.

IGMAN 3

Dugo u BH javnosti nije bilo degutantnije lobanje od ovog Rame Isaka. Ali nije Ramo tome kriv samo. Kriv je onaj sistem i ona osoba koja je dozvolila da takav degenrik uopšte bude išta u javnosti, a kamoli na funkciji. A krivi su dijelom i ovi Amerikanci, jer je nemoguće da nisu znali ko je i šta a dozvolil su da taj kreten bude ovo šta jeste. Zaista, ali zaista jedna od najvećih sramota Bosne i Bosanaca, anije ih malo bilo dosad.

Ssrajevo

Bravo. Ne znam kako ih nije stid?!?!

Samke

Uz par njih Ramo Isak sa sinovima je najveci sljam ove vlade

ali ramo nama radijomahali plaća

a mafija financira, štaj vama ameri?!

IGMAN 3

DUGO U BH JAVNOSTI NIJE BILO DEGUTANTNIJE LOBANJE OD OVOG RAME ISAKA. ALI NIJE RAMO TOME KRIV SAMO. KRIV JE ONAJ SISTEM I ONA OSOBA KOJA JE DOZVOLILA DA TAKAV DEGENERIK UOPŠTE BUDE IŠTA U JAVNOSTI, A KAMOLI NA FUNKCIJI. A KRIVI SU DIJELOM I OVI AMERIKANCI, JER JE NEMOGUĆE DA NISU ZNALI KO JE I ŠTA A DOZVOLIL SU DA TAJ KRETEN BUDE OVO ŠTA JESTE. ZAISTA, ALI ZAISTA JEDNA OD NAJVEĆIH SRAMOTA BOSNE I BOSANACA, A NIJE IH MALO BILO DOSAD.

PAX AMERICANA

Zapravo bi ova spodoba, s obzirom na sve, odavno trebala biti na američkoj crnoj listi, a ne hebeni ministar unutarnjih poslova- jer to je ispod kriterija najmizernije banana republike.

amero saopštenje dokazalo: narkoDino i čampare su

***

Guest

a šta je sa republikom šumskom, zar nisu svi funkcioneri iz iste iznad zakona i pomenuta ambasada ćuti kao da nepostoji.

Ne pijem dok Paja vozi

a šta je sa republikom šumskom, zar nisu svi funkcioneri iz iste iznad zakona i pomenuta ambasada ćuti kao da nepostoji. ka Guest Nisam znao da je Ramo ministar u rs ja mislio da je u FBiH

Haha

Hamerički roditelji opominju svoju nestašnu muslimansku nejač. Slatko

Zlatko

Samo za sve građane zakon i zakonski propisi moraju biti isti, Žalost je aplaudiranje osumnjičenim licima,svi osumnjičeni moraju dokazati da nisu saucesnici u velikom kriminaliteta i rušenju države BiH, Samo kazne su mjerilo vrijednosti pravne države BiH

ali raMbo se tako osjeća i izjašnjava!

Nisam znao da je Ramo ministar u rs ja mislio da je u FBiH ka Ne pijem dok Paja vozi

rađanje mrtvorođenčeta

Nihad Hebibović: Rađanje bosanskog političkog jezika

Možete ih zvati kako hocete

Ramo, konak, bake, dodo, čovka.... Sve je to isto. Pa koja je razlika izmedju osmice i ovoga. Nema je. Treba da vam stranci govore stvari sto moja nana zna a vi vodite državu. Jah, vodite, ali u pm

Hahi

Pa čudite se kad Sr/Hr slavi svoje krimose... isti ste! Da se Caco digne i njemu bi ***

na silu izjednačavati čovića sa

sveukupnim muslimanskim ološem ima namjeru umanjiti i preraspodijeliti, sav jad i u -narod zna! - i isl. vj. zajednici ukorijenjeno porijeklo ološa u muslimana. jedino to tebi može služiti kao lažna utjeha plus sve laži koje širite o hrvatima i čoviću.

Cuj ovog

Halo amerikanci! Dodik Milorad je pod istragom i na sudjenju i opet covjek prije podne na sudu a poslije podne vodi dio drzave. Sta je s tim? Zbog toga ne seri Murphy. Ili svima il nikome nedijeli lekcije. Sto ne mogu americkog pametovanja.

IVA

I FAMILIJA ISAK JE DIO KRIMINALNOG KLANA

/ Najnovije