Ambasada SAD pozvala Sarajevo i Banja Luku da slijede primjer Mostara

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smijesno, nema vecih problema

A sto posebno Sarajevo. Ne smeta vam draze mihajlovica u istocnom s. ? Pusti suplju svi smo isto krivi, ovo je u rangu kad siluju zenu, pa kazu sama je kriva jer je nosila minic i izazivala.

Haha

Pa hambasado kamo ćete džonom na Sarajlabad? Muslimanski nacisti ustvari i nisu nacisti. Bar tako muslimani tvrde

tuner

samo onaj ko ne ode do mostara taj grad zove grad slucaj. a svi smo mi drugi vise grad slucaj nego oni

tuner

>>Pa hambasado kamo ćete džonom na Sarajlabad? Muslimanski nacisti ustvari i nisu nacisti. Bar tako muslimani tvrde ka Haha

Problem u SA je taj sto tamo VECINA ulica nose imena necasnih.

Stovise, tamo se iza kokosarskog rata 92-95 dosta imena CASNIH preinacilo u imena NECASNIH. To je tzv. graDZanska na djelu. Dobit cete ju al samo u crtzu.

Gulliverus

Bosna i Hercegovina jeste i biće građanska država i društvo. Fašisti i nacionalisti mogu samo da sanjaju da će je uništiti i zadržati svoje nakaradne namjere. adZ ljubiteljima Malo Sutra!!

Bosna i Hercegovina ce BITI samo ako tako zele SVA TRI KONSTITUTIVNA NARODA, inace je nece biti.

..............

/ Najnovije