Američka ambasada: Čović i HNS su licemjerni, nema ništa od teritorijalne reorganizacije BiH

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahaha

ah sto ih syebase ameri! Ostadose nacionalna manjina u BIH!

Drugim rijecima

Pu****e qurac od oktobra cemo neke gledati iza resetaka!

***

***

Haško

Advokat koji je oslobodio Antu Gotovinu kaže, pošto je Ustavni sud BiH presudio da je izborni zakon na štetu Hrvata, znači da je protuustavan. Zato, ako se ovi izbori održe po njemu biti će nelegitimni i Hrvati mogu poništit Dejton i ići na treći entitet, zato jer su im pregažena Ustavna prava, a koje jamči i taj Dejton...a ovaj je advokat pokazao da dobro zna svoj posao.

LJILJAN

***

Duško Dugouško

Laž je da Hrvati traže teritorijalnu podjelu, niti im to treba. Ono šta traži je jednakopravnost s druga dva naroda, posebno kad su izbori u pitanju. Ja sam siguran da će konačno idobiti nazad ono za šta su ih oštetili prijašnji Visoki predsjednicim. To jamči i službenih Zagreb. Načina za to ima više, a koji će biti na snazi ovisi od ostala dva naroda. Srbi su to razumjeli, samo još i službeni dio sarajevske politike.

Duško Dugouško

ah sto ih syebase ameri! Ostadose nacionalna manjina u BIH! ka Hahahahaha Upravljaju 100% tamo gdje su većina, slično kao Srbi i Bošnjaci. Pokušava se to promijeniti, ali to ne može proći. Pokušaj daim se na sljedećim izborima ukine ravnopravnost će neslavno propasti. U tom slučaju nemaju nikakvu obavezu poštivati ni Daytonski mirovni sporazum, kao ni njegov Ustav. Legalno i legitimno mogu deaktivirati HB.

SOS

Pa ljudi, svako normalan vidi da se jedino predstavnici rs i hns, bore za raspad drzave BiH, bosnjaci ujedinite se sa ovo malo nebosnjaka patriota i nedat BiH do zadnje kapi krvi u svakoj drugoj drzavi bili bi ponizavani, kao manjina.

NAJVAZNIJE JE

DA SU GRANICE BIH JASNO DEFINISANE I NEPROMJENJIVE I MI CEMO IH BRANITI! TO HE NASE LEGITIMNO PRAVO I OBAVEZA!

Db

ah sto ih syebase ameri! Ostadose nacionalna manjina u BIH! ka Hahahahaha NADAJ SE....

*Reaktivirati :)

>>Upravljaju 100% tamo gdje su većina, slično kao Srbi i Bošnjaci. Pokušava se to promijeniti, ali to ne može proći. Pokušaj daim se na sljedećim izborima ukine ravnopravnost će neslavno propasti. U tom slučaju nemaju nikakvu obavezu poštivati ni Daytonski mirovni sporazum, kao ni njegov Ustav. Legalno i legitimno mogu deaktivirati HB. ka Duško Dugouško<<

Lijepo

sto su Uljudbenog smjestili gdje treba.Mi imamo jednoga jos gorega i pogubnijeg za Bosnu,STETOCINU ridjobradu,kvazipatriotu trezorskoga.

gost

Bice bice Herceg Bosne 100%

Ok

Ok a koliko je licemjerno voditi 30 ratova zadnjih 30 godina a kad neko drugi pocbe onda je to strasno. To je malo licemjernije.

Niko poseban

OK je kad oni prebrojavaju Bosnjake, skandal kad se sami prebrojavamo.

Db

DA SU GRANICE BIH JASNO DEFINISANE I NEPROMJENJIVE I MI CEMO IH BRANITI! TO HE NASE LEGITIMNO PRAVO I OBAVEZA! ka NAJVAZNIJE JE TO CEŠ TI IZA LJUBUŠKOG BRANITI GRANICU??? OD KOGA BOLAN ??

Nick

ka Pa jes to... svoju djecu svak odgaja. riječ je o uzgoju stoke, a ne o odgoju djece. Uzgoj stoke i odgoj djece su dva različita pojma.

Nick

Bice bice Herceg Bosne 100% ka gost Hoće, ali 1993-1994. NIKADA VIŠE!!!

Veritas

@Duško dugouško, slažem se potpuno, ali na ovom portalu ne vrijedi da nekome to objašnjavaš. Ovo su Bakirovi botovi, ali neka ničija do gore nije gorjela, tako nece ni njihova. Žao mi je razumni ljudi na sve tri strane, ovi koji zazivaju sukobe , sumnjam da su i dan proveli u rovu, ali sad je to cool, a da zapuca, pobjegli bi ko zečevi.

sparco

ah sto ih syebase ameri! Ostadose nacionalna manjina u BIH! ka Hahahahaha Da da.Opet cete kmečat za par tjedana kao neki dan kad hern Šmit donese odluku o izbornom.Jeste vala kmečali ko mala djeca.

sparco

DA SU GRANICE BIH JASNO DEFINISANE I NEPROMJENJIVE I MI CEMO IH BRANITI! TO HE NASE LEGITIMNO PRAVO I OBAVEZA! ka NAJVAZNIJE JE Nitko nije ni rekao da ce Hrvati izac iz BiH nego ce izaci iz *****acije.Pa Vi sebi birajte po volji i Hrvatima necete vise.

sparco

DA SU GRANICE BIH JASNO DEFINISANE I NEPROMJENJIVE I MI CEMO IH BRANITI! TO HE NASE LEGITIMNO PRAVO I OBAVEZA! ka NAJVAZNIJE JE Nitko nije ni rekao da ce Hrvati izac iz BiH nego ce izaci iz *****acije.Pa Vi sebi birajte po volji i Hrvatima necete vise.

sparco

Hoće, ali 1993-1994. NIKADA VIŠE!!! ka Nick Nedamo mi Hrvati Bosne.To je koljevka Hrvata.Ali nedamo vise ni da naz gazite i bitate predstavnike.Sebi nacionalne a nama građanske.

sparco

Hoće, ali 1993-1994. NIKADA VIŠE!!! ka Nick Nedamo mi Hrvati Bosne.To je koljevka Hrvata.Ali nedamo vise ni da naz gazite i bitate predstavnike.Sebi nacionalne a nama građanske.

Da je pravde i da zapad nije licemjeran

I katolci i pravoslavci u Bosni bi bili svedeni na ono na sto su svedeni pravoslavci u Krvackoj.

Ono kad amerikenjac pocne sa hypocritical, buhhaha

... a nije bilo ¨¨hypocritical¨¨ nepostojece Saddamovo oruzje za masovno unistenje?? Ili twin towersi koje su sami sebi srusili, a svalili na par Arapa sto su uzeli par sati letenja na Cesni LOL :))? To nije ¨¨hypocritical¨¨?? Daaj ba Amerikenjci skinite se s curtza...

Jesu, ali one vanjske.

DA SU GRANICE BIH JASNO DEFINISANE I NEPROMJENJIVE I MI CEMO IH BRANITI! TO HE NASE LEGITIMNO PRAVO I OBAVEZA! ka NAJVAZNIJE JE

Malo ce izgubit na znacaju Peljeski, ali OK :)

Bice bice Herceg Bosne 100% ka gost

Isto kao fina i nefina stoka? :)

riječ je o uzgoju stoke, a ne o odgoju djece. Uzgoj stoke i odgoj djece su dva različita pojma. ka Nick

A sta bi bilo s nama ateistima?

I katolci i pravoslavci u Bosni bi bili svedeni na ono na sto su svedeni pravoslavci u Krvackoj. ka Da je pravde i da zapad nije licemjeran

Guest

Nema nista bez USA i nekih država MZ. Pustili oni UZP-ovce da vide dokle mogu skočiti.Kad su vidjeli da su prevrsili svaku mjeru rekli STOP i uzeli stvar u svoje ruke. Hvala na poštenoj odluči.

Nick

ka Isto kao fina i nefina stoka? :) Naravno, hvala Bogu pa ne uzgajamo svinje koju neki konzumiraju i uzgajaju a koja je uzrok mnogih zaraza i bolesti.

N

ah sto ih syebase ameri! Ostadose nacionalna manjina u BIH! ka Hahahahaha Malo nas je ali imamo svoju naciju vjeru državu, ponos u BiH smo od stolje sedmog a ne došle kao neki, a ambasador Amerike je obično mudom, i može on govoriti šta hoće , i vidim da vas podržava zato još niste ni blizu EU niti NAT a , i još ste u 23% teritorije, ne jednu vas ni pod razno a prijatelji vam

Nick

SAMO VI UZGAJAJTE.HRVATI NISU NI BILI NIKAD ČOBANI. ka sparco hahaha pa eto, dobri smo vas uzgojili, malo ponekad počnete roktati, ali vas brzo smirimo.

Ljiljan

I posljednji adut krivoustih podmuklih nakarada ispade iz ruku!Ja mislim nakon ove izjave usa ambasade da će u ponedjeljak krvača u BiH (odoše u irsku) biti ispod 6 % što znači čista nacionalna manjina ali ništa koga nema bez njega se može I mora ubacujemo cigane umjesto njih !

Nick

Malo nas je ali imamo svoju naciju vjeru državu, ponos u BiH smo od stolje sedmog a ne došle kao neki, a ambasador Amerike je obično mudom, i može on govoriti šta hoće , i vidim da vas podržava zato još niste ni blizu EU niti NAT a , i još ste u 23% teritorije, ne jednu vas ni pod razno a prijatelji vam ka N Tačno tako, malo vas je, ali ste .....

Zasto pitanje?

ka A sta bi bilo s nama ateistima? Ne sjecam se da se po tom osnovu rasturala drzava niti unistavao drzavotvorni narod.

/ Najnovije