Amer Obradović: Izetbegovića ne zanima teritorija „pod kontrolom“ Čovića

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDP

Bravooooo Sakibeee. Otkrio si svijet. SDA i HDZ su lave moj jedna stranka sa 2 filijale. Jedna u Mo a druga u Sa. To je stranka sa jasno podijeljenim teritorijalkim ovlastima i nema tu mjesanja jedni drugim. Najjace mi je kad kazu NS ptodala Mo, buhahaha. Dogovorili se SDA i HDZ i sve uredno podijelili u Mo, eno ih zajedno vladaju, rukice dizu i sve fakturisu NS hahahah.

budući švaba

e sad bi trebalo tražiti da se u zagrebu u centru napravi bosansko narodno pozorište.

Guest

buduci svaba nisi shvatio poentu

Db

Pa trazi.tko ti brani.kazaliste ce se napravit bez obzira na nacionaliste u parlamentu i u komentarima.mozete da crknete od muke.HNK.HRVATSKO NARODNO KAZALISTE.

Db

Sta ce sljedece da vam"smeta.mislili ste.ma sa 'manjinom cemo lako'.ali malo sutra.mogu samo oci da vam iskoce.Hrvati ne brane nikom nista,a vi....

BBB

To što srbi i hrvati imaju većinu bitnih pozicija u Sarajevu i to vam je Bakir kriv !

Drvosječa

aaaaaamere, Obradov sine, požali se se Visokom predstavniku. Ko o čemu Hrvati o kulturi, a toopasno ugrožava suživot.

Mile voli disko

A Amer, sin Obradov, kolo šumadijsko. :))

Drvosječa

Muftiji netko mora objasniti što mu je posao. Niste na Bliskom Istoku, pobogu...

Covjek

Narod u BiH jedino zanima da postojeca stranacka struktura ODJE.E i pusti nas da zivimo u miru i relativnom dobru.

Pipi

Pa trazi.tko ti brani.kazaliste ce se napravit bez obzira na nacionaliste u parlamentu i u komentarima.mozete da crknete od muke.HNK.HRVATSKO NARODNO KAZALISTE. ka Db ja od tebe veceg nacio fasiste ne vidjeh ovdije medju komentatorima

Tatar

Bakir je jedna pogubljena istrosena i izrabljena masina kojoj je puko saraf sto sve drzi i njemu je jedino bitno sacuvati ono sto je u proteklom periodu on i njegova bezdiplomska supruga popljackali.

Db

Pa trazi.tko ti brani.kazaliste ce se napravit bez obzira na nacionaliste u parlamentu i u komentarima.mozete da crknete od muke.HNK.HRVATSKO NARODNO KAZALISTE. ka Db ja od tebe veceg nacio fasiste ne vidjeh ovdije medju komentatorima ka Pipi <<po cemu sam fasista??sto kazem da sam Hrvat??sto tebi smeta to??

/ Najnovije