Amer Logo komentirao dnevni red Skupštine KS, pa se javio Irfan Čengić

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jahahajahajajaha

mladomuslimanski rezervat na haparatima Sveubija Fadilj Malina

Wolf

Logo debil. Sve mu Irfan objasni. Zasto ne optuze "svoje" koji nisu dosli na skupstinu i tako oborili dnevni red. Pa nece ih valjda opozicija podrzavati, kakvi debili.

Koel

Kakvi su ovi trojkasi debili za nepovjerovati vazda im neko drugi kriv hvale se vecinom a nisu ustanju usvojiti dnevi red bljakkkk pljuccc hrak necete ni vi dugo nesposobnjakovici nikad gora vlast u istoriji kantona

Koel Vulgaris, SDA trol

Kakvi su ovi trojkasi debili za nepovjerovati vazda im neko drugi kriv hvale se vecinom a nisu ustanju usvojiti dnevi red bljakkkk pljuccc hrak necete ni vi dugo nesposobnjakovici nikad gora vlast u istoriji kantona ka Koel Bravo!!! Skoro pa ispravno napisano, mada nema zareza ni tačke. Ovo je za ne povjerovati!

BRKO

IGORE CE VAM BIT ETO TU NEMA HDZ PA NEMOZETE SE USLGASIT A STO SE TICE SDA TREBA POD HITNO ZABRANIT RAD I ONOM BAKIRU (TREZORASU) ZNA NOVCE TROSIT PO INOZEMSTVU I LAJUCI NA NASE KOMSIJE HRVATE A ZA TO JE KRIV ONAJ GLUPI KOMSIC

MrziteljPDA

Bravo Čengiću!

/ Najnovije