Amer Kapo: Stavovi Dragana Čovića posebno su skandalozni

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aida Bukva

Added, jbt, dosta više. Ogadi mi genocid, allaha mi.

skandal kao da bosnjaci i tzv

armija bih ubijali hrvate cistili etnicki gradove

to

Halida

zar nisi

Halida u dzamiji idi obuci dimije i samiju

Djamijska hutba?

samonemisleci AlCapo govori? Sjajno!

Mythbuster

Dragan Čović i Fahrudin Radončić su veliki prijatelji već dugi niz godina. Zato, preporučujem SBB da ne istura Amera Kapu i ne ruši mu reputaciju plasiranjem spinova Fahre Radončića, paranoičnog tajkuna.

E

Nasikirao si ga pravo, valjda ostali imaju prava koja im se odrede u Sarajevu. To je bas posteno.

Ljiljan

I u ratu su se vezali pa smo ih satrali s i jedne i druge sa vilama I grabljama a šta bi tek danas bilo kada imamo svega u izobilju !!

Nikolica s prikolicom

Nikakvi modertori sa strane nisu potrebni za srpsko-hrvatske odnose, niti su pozvani da u svezi toga daju bilo kakve komentare. S puno truda i dobre volje njihovi međusobni odnosi su postali podnošljivi, uz međusobno uvažavanje i poštovanje. Ako se netko želi pridružiti dobrodošao je, pod jednakim uvjetima.

Nikolica s prikolicom

Tkzv. patriJotmai i probosancima bi konačno moralo biti jasno da su na stranputici još od prvog biranja Komšića. To je bio prvi upozorenje Srbima i Hrvatima. Sve ostalo je povijest. Mišljenja nikogovića, sličnim onom gore, im neće biti od koristi. Oni im samo razvlače mozak, povećavaju mržnju i pjenu na usta, a koristi od toga nema nikakve.

@ljilane krezubi

Bez Hrvata bi nestali...

/ Najnovije