Ambasador Johann Sattler: Lijepa Bosna i Hercegovina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neko iz mase

Tužno ali istinito. Ovi stranci više upoznaju i cijene prirode i gradove Bosne i Hercegovine nego mi domicilno stanovništvo koje za života radi finansija ne obiđe ni pet šest mjesta.

Gulliverus

Jonathane, radi li se šta? Ono ozbiljan posao ili zahebancija kao do sada??

Guest

Guest Priznajte da ste vise nastrojen izbornom zakonu kao i Smidth "promicatelja evropskih vrijednosti legitimnom predstavniku" evropejcu hahaha. Niste vi krivi zadatak se mora obaviti plata se prima veoma visoka.

Guest

Guest @Gulliverus Pa.zar ne vidite da se radi. Dosao je da provjeri sta mu je kolega napravio sa izbornim zakonom. Obadvojica rade udarnicki treba BiH "pomocii " usmjeriti je na pravi kolosjek.

/ Najnovije