Ambasador Johann Sattler: Lijepa Bosna i Hercegovina

4
Radiosarajevo.ba
Ambasador Johann Sattler: Lijepa Bosna i Hercegovina
Twitter / Johann Sattler

Johann Sattler, šef Delegacije EU u BiH koristi svaki slobodan trenutak da putuje kroz Bosnu i Hercegovinu, ali i fotografiše.

Tako je i ovog vikenda odlučio uživati u prirodi naše lijepe države. Subotu je iskoristio za posjetu Žepi, a danas se provozao po Sarajevu, obišao je Hrešu, Crepoljsko, Bukovik i Skakavac.

Zasigurno specijalni predstavnik EU u BiH promoviše ljepote naše zemlje jednako kao i britanski ambasador Matthew Field, na najbolji mogući način. Očarani prirodnim ljepotama koje su vidjeli, na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama i redovno objavljuju djelić ljepote.

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Sattler je na svom Twitter profilu objavio nekoliko fotografija uz kratku poruku "Divna vožnja oko Sarajeva, preko Hreše, Crepoljskog, Bukovika i Skakavca. Obavezno zaustavljanje na najbolju zeljanicu kod Adema. Lijepa BiH".

U subotu 4. septembra posjetio je Žepu ostao oduševljen i dirnut onim što je zatekao.

"Tragična prošlost i teška budućnost, budući da u ovom prekrasnom, osamljenom dijelu zemlje uz veličanstvenu rijeku Drinu nije ostalo mnogo ljudi. Otkrio sam i „Most na Žepi“ Ive Andrića. Ovo bi trebalo bi biti na vašoj listi posjeta", poručio je Sattler.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije