Ambasador Njemačke u BiH: "Glas Denisa Bećirovića se veoma uvažava u Berlinu"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo

Kako se zove ovaj? Herr Flick? Nisam znao da Švabe imaju urnebesan smisao za humor!

Dosadan ali...

E, pa baš zato desnicari i kmeče na Denisa.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Kako da ne, ambasadore. Otprilike kao cijukanje Lilliputanaca u zemlji Gullivera.

Das ist Walter

Ono kada se neokolonijalna velesila cinično ruga megalomanskim kompleksima podanika u svojim -formalno i neformalno- kolonijama-provincijama! A Rumenko se napuhuje, lebdi, ko balon pun helija.

Wannabe ljevičar D.B.

Jel ovo science fiction pismo iz Denisovog kabineta? Jbm ti, ovog lijevog lažnjaka iliti wannabe ljevičara pucaju opasni ego-tripovi. Kakav Red Bull, Ego-trip daje ti kriiiilaaa!

Ne pijem dok Paja vozi

***

Samoreklama je, ipak, samo reklama!

Denis je shvatio, u svojih 30 godina budzetskog zivota, da naaaroood znooaa

mile

ako je kao i u BiH, onda ga ne šljivi niko ni 1%..a ja vjerujem da je tako.

NADALINA

Političari u BIH moraju sarađivati i sa istokom i zapadom, nemojte zatezati nijedan stav jer to ugrožava mir. Kao što ne odobravam slijepu podršku Rusiji,tako ne odobravam ni podršku Njemačkoj, a još manje Americi koja je najveći izvoznik naoružanja na svijetu,i od svakog rata ima ogromnu korist. Najveći interes naroda na Balkanu je mir.

/ Najnovije