Ambasador Murphy odao priznanje građanima Sarajeva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hvala Ameriko

To je bitno a ne neki fićfirić syato iz mađarske, koji daje podrsku fašistima iz reda srba i hrvata. *** svi mrxitelji jefinstvene BiH!

A-ha

Opsada Sarajeva i ratni zločini protiv Bosne su najveća sramota politike SAD-a i Evrope koje su čekale 3,5 godine da djeluju, ali onda kad su agresori počeli gubiti bitke! A i danas vode istu politiku nezamjeranja onima koji su neprijatelji ove zemlje

Ex UN soldat

***, zaboravio si reci da je tvoja zemlja gurnula BiH u krvavi gradjanski rat. Isto sada radite i u Ukrajini, vi i Englezi cete da ratujete do zadnjeg Ukrajinca...

Da se zna!

Hoce li gradjani opkoljenog Sarajeva ikad biti obesteceni za patnje, gubitke familije, gubitak 4 godine zivota, materijalne gubitke. Srbija je pokretac i logisticar ratova na Balkanu 90-tih godina. Njena je odgovornost za patnje i stradanje. Ona mora platiti stete napadnutim drzavama i njihovim gradjanima.

za Da se zna

Neka vam Alija plati ratnu odstetu. On vas je gurnuo u gradjanski rat protiv komsija. Jos samo da to Bosnje "ukace".

/ Najnovije