Ambasador Arnaut o sramotnom potezu konzulice BiH: 'Tri puta su joj pisali, a ona je sve ignorisala'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Arnaute za šta tebe “bosna” plaća? Da kmečiš i cmizdriš kao nekakva djevojčica ili da nešta duradiš?

IVA

ZAR VI NE RAZGOVARATE TELEFONIMA???? STA CE TI EMAIL???? ZASTO TI NISI INTERVENIRAO RANIJE?????

Bosanac

PSA dodika zivotinje srpske laju po Europi kako im PAS dodik naredi treba ih likvidirat majke im Genocidne Zlocinacke Smrdljive srpkinje kuje

arnaut je pakaščić-šiptarić

kikiriki, kokice, kooooooššššpppppeeeeeeee, daj vamo jedne košpe, šipac!

PRAVA JE CARICA!

Vera Sajić, vera, verica nedaj džihadistima da ISLAMO-ZLOUPOTREBLJAVAJU. alal ti vera, verice, vera!

Guro

Isto ko Lagumdzija I Konakovic. Sad svako radi za sebe.

Hannah

Ne preostaje ništa učiniti osim opozvati je; ona je drzava BiH u Stugartu, ako nije dostupna gradjanima BiH neka se vrati i ustupi mjesto nekome ko voli svoju zemlju. U svakom slučaju, da smo funkcionalna država, kao što nismo, ona bi sada sjedila negdje u svom selu u RS-u dok tu dužnost obavlja netko drugi. Cuj neće da ustupi prostorije drzave BiH građanima te iste države. Pa zato i postoje ambasade i konzuli diljem svijeta. Vrhunac bezobrazluka!!!

Meho

Ne preostaje ništa učiniti osim opozvati je; ona je drzava BiH u Stugartu, ako nije dostupna gradjanima BiH neka se vrati i ustupi mjesto nekome ko voli svoju zemlju. U svakom slučaju, da smo funkcionalna država, kao što nismo, ona bi sada sjedila negdje u svom selu u RS-u dok tu dužnost obavlja netko drugi. Cuj neće da ustupi prostorije drzave BiH građanima te iste države. Pa zato i postoje ambasade i konzuli diljem svijeta. Vrhunac bezobrazluka!!! ka Hannah prvo lagumdziju I konakovica

Ralle

Bravo za Veru!!!

Apsolutna podrska konzulici na ovome.

Prostorije GK u Stgt. nisu zato da se jedna od tri naroda tamo izivljava, senluci i mevludise, no zato da se tamo rade stvari koje su dogovorena izmedju sva ta tri naroda. Tako da ona samo sprecava zlouporabu. I cestitam joj na tome. A vi, Bosnjaci, ako vam nije pravo, pa pokrenite mirnu disoluciju nefunkcionalne kvazi drzavice, pa cete fino imat svojih 23% i tamo radit ama bas sto vas je volja, bez da ikoga i upitate za misljenje, a funkcioneri ce bit sve sami Bosnjaci. I mirna Bosna. Gdje zapelo?? Zelite imat vecu teritoriju?? Eh, pa onda ide samo sa konsenzusom sva tri.

Baš bi me zanimalo

Kako bi sad ova država izgledala/funkcionirala da nema Hrvata?

Derim

Bravo za Veru!!! ka Ralle Poglabate mi **** i ti i vera.

***

***

/ Najnovije