Ambasada SAD u BiH zaprijetila sankcijama onima koji žele uvesti isplatu plata u kešu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Sarah

Sta kaze Zvizdic, i on je glasao ZA da im se omoguce isplate plata u kesu

Raja

***

***

***

333

Fascinantno, ali kompletna politicko-kriminalna bulumenta jos uvijek nije shvatila da je Amerika odlucila da ih zatuce. I sto vise iskaces iz gomile, veca je sansa da ce ti glava biti sljedeca na redu. Meni je gora trauma od ratne svaki put kada pomislim kakvim smo poludebilima i debilima dozvolili da nas zamlacuju, ubijaju i okradaju 34 godine.

***

***

***

***

***

***

Didi

Osim kaznjavanja pojedinaca treba onemoguciti svim bankama, koje po tom osnovu vrse uplate privatnim ili javnim firmama, promet sa inostranstvom a slijedom toga onemoguciti i firmama poslovanje sa inostranstvom, uvoz, izvoz itd. Ovo omogucava pranje novca na drzavnom nivou. U vecini evrope je ukinuto gotovinsko placanje vecine roba a mi bismo se vratili 30 god unazad. Nonsens, da ne kazem primitivizam!!!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Rajvosa

Bravo USA, samo jos jace sankcije, deri gu*ove ovim primitivcima, lopovima i ublehasima... God Bless America

Ralle

I kažu Bosna nezavisna država!! Ahaa....

071

S obzirom koliko su gradjani obespravljeni u ovoj drzavi, i gotovo da nemaju kanala da se bore za svoja prava, jer za pocetak ni glasanje nema smisla - sto zbog ogromne kradje na izborima, sto zbog idiotskog dejtonskog uredjenja, sva sreca pa se americka i opcenito zapadna politika prema Balkanu radikalno promijenila i sto cemo se konacno rijesiti krpelja i olosa koji su nas sveli u ravan.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije