Ambasada SAD u BiH osudila odluke HDZ-a BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ss

HITNO IH STAVITI NA CRNE LISTE...UZP..

alo tamo, MIJEŠATE SE U NAŠE UNUTARNJE STVARI, jasno?!

alo tamo, MIJEŠATE SE U NAŠE UNUTARNJE STVARI, jasno?!

MIKI

DOSTA JE VISE VASEG MJESANJA I OKRIVLJIVANJA HRVATA OKRIVITE MUSLIMANE NJIHOVI VOJNICI SU AVIONIMA RUSILI BLIZANCE

Guest

Guest @ MIKI Ako imas kcerku ili majku. *** Kao da ne za niko ko ste vi krivousti lopovi ciganski.

Gost

Ako iz NAJDRAŽE AMBASADE nešto traže onda se ne gleda jeli po zakonu ili nije. Pa i Inzko je rekao da je pet trećina od osamnaest. Nitko od učenih bošnjačkih glava nije rekao da je to krivo. Ni sada nijedna ta učena glava, a ima ih, ne kaže da je Bevanda u pravu kad kaže da bi bilo protuzakonito odobriti novac za izbore. Ne ide to tako dragi tzv. BOŠNJACI.

Nikolica s prikolicom

Cijenim N.E. Ambasadora USA, ali je krajnje vrijeme da i oni poštuje isključivo Ustav BiH. S razlogom je napisan i podpisan onakav kakav je. Država u kojoj se ne poštuje Ustav i ne postoji kao takva. Dnevno ga kše i omalovažavaju najviše rangirani političari. U tome prednjače tkzv. građanske stranke, a priključio im se i Bakir sa svojim "džamijskim" patriotima.

Porfiricus Geneticus

Vidite da je Escobar bio na krivom putu, ali niste slušali upozorenja. UZP se probudio, a ovaj "htjeo" Miki ih brani!!

Guest

Guest Kako HDZ moze po volji raspolagati novcima gradjana? Je li to onaj Bevanda ni vino ni voda umislio da odlucuje o gradjanima BiH. Znam da mu je ortodoksnog kamenjarskog cigosa lopova strah od izbora i gubljenja vlasti. Zna mu se mjesto poslije istih u prdekanu na redaljku zatvorenih ociju nad njim da ne gledaju koga hadre.

larryfox2017

Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: larryfox2017@hotmail.com

/ Najnovije