Ambasada SAD u BiH o ulasku vojske Srbije u BiH: "Namjerna provokacija, i to u Prijedoru"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Sad će mi ovi plaćenici iz US ambasade,govoriti šta ja smijem a šta ne u mojoj zemlji.MILE JE U PRAVU

Hgn

OHR mora proglasiti tzv deklaraciju svesrpskog sabora štetnom po interese BiH i neprimjenjivom na teritoriji BiH. Potpuno je zabraniti i riješiti sve buduće eventualne probleme vezane za taj agresorski dokument.

Haha

Trebalo bi napraviti nekakvu Rezoluciju. Da se ne smije biti zločest

tuner

za manje od devet godina ovako ce tudja vojska u beogradu samo sa punom ratnom spremom

Pa poslije kažite

***

Kad amo kod tih prizemnih cinjenica

zna li ambasador kada ce biti vode u Dzenetica cikmi???

Ima netko i nad vam mora životinje umirivat

***

Sveti zguzeni sava da prosti i naguzeni Lazar

AMERIČKI PREDSJEDNIK Biden: "Ponosan sam što sam prva crnkinja koja je služila s crnim predsjednikom" PIŠE DESK / 05.07.2024 / Američki predsjednik Joe Biden poručio je da je "ponosan" što je "prva crnkinja koja je služila s crnim predsjednikom" u najnovijem gafu. Tjedan nakon katastrofalnog nastupa u debati, Biden je jučer dao intervju za filadelfijsku radiostanicu Wurd, piše Telegraph. "Usput, ponosan sam što sam, kao što sam rekao, prva potpredsjednica, prva crnkinja... koja je služila s crnim predsjednikom", rekao je. ka Tobe jarabi tobe stakvirula na šta će ovo okrenut

Sazvati psetosavski svedaeshki koncil

Trebalo bi napraviti nekakvu Rezoluciju. Da se ne smije biti zločest ka Haha I nalozit klada da iskacu vnago casna.

VELIKI Ibran Mustafić!

PLANIRANI HAOS (1990-1996) je autobiografski roman koji se temelji na potpuno istinitim događanjima u Srebrenici i njenoj okolini u periodu od 1990-1996. godine. Naziv knjige djelomično pruža jedan začuđujući odgovor na pitanje zašto je Srebrenica postala imenica planetarnog značaja. Kada je u pitanju "slučaj Srebrenica", ne možemo reći ni da su sve žrtve nevine. Sam autor nijednog momenta ne amnestira ni svoj angažman, greške i zablude, ali ne štedi nikoga. Ako ni sve žrtve nisu nevine, onda nije niko nevin. Srebrenica, kao simbol zločina mora biti temeljena na brutalnoj istini, a tu istinu moraju "progutati" svi. Nečiji je zalogaj veći a nečiji manji, ali gorčinu srebreničke zločinačke torte moraju progutati mnogi iz same Srebrenice, Bratunca, Zvornika, Pala, Sarajeva, Tuzle, Beograda, Pariza, Londona, Washingtona, New Yorka i drugih europskih metropola u kojim još uvek sjede kravatirani zločinci.

Bujrum do predsjednistva

PLACI MALA PLACI ka VAMA su SRBI na 10 km od CENTRA glavnog GRADA 😉

B O S A N A C

Ne ostavljajte po strani istinu , to je da je glavni generator i pokretač svih zločina u bivšoj nam državi bila Vlada SR J sa JNA koja je u potpunosti naoružala separatističke srpske snage na svim prostorima , predala razrađene vojno operativne planove , pomagala kadrovski i logistički na svim ratištima bivše države , svjedočili ste genocidima i okretali glavu dajući agresoru prostor za djelovanje.... To i danas traje i sprema se od sljedbenika one političke bande , isti cilj i namjera . U ostalom Vi dobro znate istinu. Istinu kao što su svim Bosancima i Hercegovcima vezane ruke sa "konstitutivnim" a ne k o n t i u t i v n i m jer su na ovim prostorima oduvijek zivjeli demokratskim normama bilo gdje u vlasti , ne postoje građani nego samo oni navedeni . Na Vama je da ispravite grešku koju ste napravili u Dejtonu i po cijenu ispravljanja grešaka koje ste nam nametnuli... vi znate kako , a možete ! Ali nećete !!!!

Nakon miniranja saveznih institucija i balvananja

>>Ne ostavljajte po strani istinu , to je da je glavni generator i pokretač svih zločina u bivšoj nam državi bila Vlada SR J sa JNA koja je u potpunosti naoružala separatističke srpske snage na svim prostorima , predala razrađene vojno operativne planove , pomagala kadrovski i logistički na svim ratištima bivše države , svjedočili ste genocidima i okretali glavu dajući agresoru prostor za djelovanje.... To i danas traje i sprema se od sljedbenika one političke bande , isti cilj i namjera . U ostalom Vi dobro znate istinu. Istinu kao što su svim Bosancima i Hercegovcima vezane ruke sa "konstitutivnim" a ne k o n t i u t i v n i m jer su na ovim prostorima oduvijek zivjeli demokratskim normama bilo gdje u vlasti , ne postoje građani nego samo oni navedeni . Na Vama je da ispravite grešku koju ste napravili u Dejtonu i po cijenu ispravljanja grešaka koje ste nam nametnuli... vi znate kako , a možete ! Ali nećete !!!! ka B O S A N A C<<

???

zna li ambasador kada ce biti vode u Dzenetica cikmi??? ka Kad amo kod tih prizemnih cinjenica Zna li ambasador broj *** u Jasenovcu? Neka pita Teslu.

/ Najnovije