Ambasada SAD u BiH: Ni Dayton, ni Ustav BiH, ne daju nijednom entitetu pravo na otcjepljenje

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

Sta kaze Dodo na sve to?

Brisac

***

Uporan

Gospodine ambasadore postoji li igdje u demokratskom svijetu da jedan glas vrijedi kao 7 bilo kojeg drugog naroda,a posebno u vasoj drzavi?

Miki

Pa ni ustav srbije ne dozvoljava otcjepljenje teritorija bez referenduma pa vi insistirate na tome. Ambasadore bolje se pokrij usima i cuti od toliko licemjerja i trostrukih standarda zavidi vam i hitler.

Ustavni sudija

I Alija je mimo ustava preglasao srpski narod onomade i izazvao visegodisnji gradjanski rat. Vi Anglosaskonci jednostavno iz daljine preko svojih vazalskih drzava davite svoje neistomisljenike dok im ne pukne film. Fino su vas Rusi godinama upozoiravali da Ukrajinu. A vi niste znali stati. Isto je i u BiH. Najtuznije je sto vi ne ginete za svoje greske, nego kada padne mrak kao najvece kukavice istresete ljudima bombe sa uranijumom na glavu. Nema boljeg primjera demokratije!

mirzatvica@hotmail.com

Bogme lijep napredak za Bosnu...od zemlje dva entiteta i tri konstituitivna naroda postadosno multietnička, demokratska i nezavisna država.

Alija izglasao Ustav Srbije iz 1990

I Alija je mimo ustava preglasao srpski narod onomade i izazvao visegodisnji gradjanski rat. Vi Anglosaskonci jednostavno iz daljine preko svojih vazalskih drzava davite svoje neistomisljenike dok im ne pukne film. Fino su vas Rusi godinama upozoiravali da Ukrajinu. A vi niste znali stati. Isto je i u BiH. Najtuznije je sto vi ne ginete za svoje greske, nego kada padne mrak kao najvece kukavice istresete ljudima bombe sa uranijumom na glavu. Nema boljeg primjera demokratije! ka Ustavni sudija Koji je prekrsio Y******v iz 1974?

Fak jea

Gospodine ambasadore postoji li igdje u demokratskom svijetu da jedan glas vrijedi kao 7 bilo kojeg drugog naroda,a posebno u vasoj drzavi? ka Uporan Ako si crncuga. Murphy.

Adi

a ni pravljenje dzamahirije

Adi

Gospodine ambasadore postoji li igdje u demokratskom svijetu da jedan glas vrijedi kao 7 bilo kojeg drugog naroda,a posebno u vasoj drzavi? ka Uporan postoji li ijedna drzav u svijetu gdje okupatorski kmetovi biraju drugom narodu predstavnika

Da, otprilike tako, sve si dobro rekao.

I Alija je mimo ustava preglasao srpski narod onomade i izazvao visegodisnji gradjanski rat. Vi Anglosaskonci jednostavno iz daljine preko svojih vazalskih drzava davite svoje neistomisljenike dok im ne pukne film. Fino su vas Rusi godinama upozoiravali da Ukrajinu. A vi niste znali stati. Isto je i u BiH. Najtuznije je sto vi ne ginete za svoje greske, nego kada padne mrak kao najvece kukavice istresete ljudima bombe sa uranijumom na glavu. Nema boljeg primjera demokratije! ka Ustavni sudija

Jole

pa ga Muslimani krse. Zato ce Srbi otic... ka Ne da Dayton ni da se Dayton krsi, sretno vam bilo...samo na camce i preko u srbiju

R BiH

Zasto ste posmatrali pokolje genocid i etnicko ciscenje Zasto ste nam ostavili RS ? Zasto je Dodik tako mocan i bogat Zasto Srbija i Hrvatska tako lezerno vrsljaju po BiH Zasto ste nam poslali Escobar-a ….Well…..

/ Najnovije