Ambasada SAD: Ton Čavarinog pisma je arogantan, ignoriše ponašanje HDZ-a koji sabotira institucije

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Ružnijeg i glupljeg političara p...zda nije izbacila

Boske

Glavni problem u Bosni i Hercegovini je taj što su se tri nacionalne stranke konstituisale prije države BiH.Mislim na današnju BiH koja je 1992 obnovila svoju državnost.Ove stranke treba pod hitno zabraniti a dopustiti osnivanje stranaka u čijem statutu će biti neupitno postojanje države Bosne i Hercegovine.Sve treba pretzresti iz temelja ,zabraniti političko djelovanje svima koiji činjenjem ili ne činjenjem žele razbiti državu.

Gost

Treba znati da je Čavara kod svoje kuće a da su amerikanci gosti.

Ambasado SAD-SDA,

Ambasado SAD-SDA, ton vašeg pisma je licemjeran, zlonamjeran i arogantan, ignoriše ponašanje ambasadora SAD/SDA koji sabotira OPSTANAK HRVATA U TZV. bih, a PREMA IZJAVI VAŠEG nekadašnjeg AMBASADORA datoj kardinalu puljiću da će HRVATE ELIMINIRATI IZ tzv. bih. btw. TAKVA JE izjava IZRAZITO GEN. OCID AŠKE PRIRODE!! da imate trun obraza zastidili biste se, ali to je za vas licemjere iluzorno i pomisliti!

Ambasado SAD-SDA,

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Chiriliccni

Uljudbeni Dr Chovke svr shava na Marinka.

Www

HDZ-OV Š A Š A V K O

/ Najnovije