Ambasada SAD reagovala nakon što Majkama Srebrenice nije dozvoljen ulaz u Kravice

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BNM

Jeli ovo prevod sa Engleskog ? Pa stvarno toliko grešaka i to na onom dijelu koji praktično citirate. Ne mogu da vjerujem.

Bosanac

Ovo lajanje provociranje prijetnje pa dokle vise mi moramo trpit ove zivotinje genocidne da mi provociramo oni bi vec balvane postavili

Gost

"Sjedinjene Američke Države su zaprepaštene..." 99% Amera nezna da postoji BiH (nisu ništa propustili) a ambasada se miješa u unutarnje stvari BiH a patriotama to ne smeta.

Gh

De nam bosnje objasnite vasu definiciju genocida, je li to iskljucivo ubijanje vojnosposobnih muskaraca dok namjerno ostavis u zivotu, zene, djecu i starce koji nastavljaju lozu vaseg naroda? Ili je to ono sto ste vi radili srbima oko srebrenice ubijajuci sve srpsko od najmanjeg do najstarijeg, neselektivno i bez izuzetka, da ne ostane nijedan srbin na tom podrucju koji moze nastaviti lozu svog naroda?

Baton

Jao ovi se još čude a ove i slične stvari se rade evo zadnjih 30 godina.Koga oni ......

/ Najnovije