Ambasada SAD o presudi Novaliću: Laž je da smo utjecali na proces

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Samo Jedan Je

U ovom Ramazanu, kao postac, molim dragog Allaha da ako je ova odluka na osnovu dokaza i cinjenica donesena, bez uticaja politike i stranih ambasadora da podari svako dobro onim koji su ucestvovali. A ako je presuda rezultat fitne, smutnje, pritisaka ambasada, politika, domacih smutnjivaca zeljnih vlasti, molim dragog Allaha da ih kazni smutnjivce zeatokom kaznom, da se o sebi zabave, da ih svako zlo stigne. Amin! Allah zna, a mi ne znamo.

Eeee

Traje konstantno podrivanje pravde. Ambasada SAD-a proglasila je tužitelje u ovom postupku herojima mjeseca augusta 2021. godine. Šta znači miješanje inostranih zvaničnika u pravosudni sistem jedne zemlje?, rekao je na kraju svog obrazloženja sudija Perić

Laž je sve što zinete

Majstori laži i podmetanja

Dok su se mjesali u njihovu korist

i kad su Majke, Nane, Zeleni, sve sa Alahom na usnama, dozivali ambasade i SDA drzali k’o malo vode na dlanu, sve je bilo uredu. A sada jok, nije udure jerbo su dirnuli u nase svetinje, Rijaset, SDA, DF, Sebiju, Fadila, Osmicu, Zeljka….

Sta “vjestacka inteligencija”, finansirana od SDfA

DR Agan BurSač misli o ovome napadu na SDA?

user1665407286

***

user1665407286

***

Deuterium

Ma gdje bi vi uticali, ma niste vi, vi uopšte. Iste vi, ma znamo se dobro, zna se kako ste vi sve do sada uticali na formiranje vlasti i dovodili na vlast likove koji su vam bili podobni u tom trenutku, a sve da bi vi vašim uzama stvorili još više posla i ostanak na glupim i bezuspješnim projektima. Znamo mi da vi niste, Dragana vam i Jelke vaše, za sve je kriva korupcija a nacionalizma, segregacije, fašizma ni na mapi...

Matrixus

***

Police

Vi ste svjetski policajci koji samo nemir rade po svijetu i sad ste se okomili na gradjansku BiH.

hahahaha, booooooliiiiii istina, haha

Napusi se k.....e ka user1665407286 hahahaha, booooooliiiiii istina, haha

Gost

OHR=SAD=HDZ

nedaj se bake, samo hrabro!

Bakir Izetbegović, čelnik stranke SDA, kaže kako je sada “postao još tvrdoglaviji” zbog toga što su njegovoj supruzi Sebiji oduzete znanstvene i akademske titule, te da nema ikakve mogućnosti da Refik Lendo da svoju suglasnost – “nema niti govora” kaže.

ja,....iiiiiiiiiiiiii?!

Bakir Izetbegović, čelnik stranke SDA, kaže kako je sada “postao još tvrdoglaviji” zbog toga što su njegovoj supruzi Sebiji oduzete znanstvene i akademske titule, te da nema ikakve mogućnosti da Refik Lendo da svoju suglasnost – “nema niti govora” kaže. ka nedaj se bake, samo hrabro! ja,....iiiiiiiiiiiiii?!

/ Najnovije