Ambasada SAD: Milorad Dodik je u krivu ako misli da će SAD stajati po strani dok on gura BiH u sukob

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Pa nemojte tako! Džaba Bake, Komšo, i cijela svita njihovih kadrova, simpatizera, članova, i glasača, već 10 dana se ukopavaju na entiteskoj liniji, da nas odbrane, od Dodikove specijalne granične policije! Kilometarske tranšee su već iskopane, a u svakom rovu, zemunici, tranšei, hiljade "patrijota" samo čekaju mig, dva neprikosvena bošnjačka lidera, pa da krenu u oslobađanje šumske! A kada to završe, vraćaju se da završe sa domaćim izdajnicima, njih cijelih 700.000! Ogroman logistički izazov, za kriminalnu organizaciju SDA, i Demagošku frontu! Da li ih smjestiti u ogromne koncentracione logore, da li ih pobiti i pokopati u još većim masovnim grobnicama?! Slatke muke, za bošnjačke kleronacionaliste, mladomuslimane, i desničare, šta uradit?

šta uradit?

***

milojica

hehehehe !Baš me zanima šta će te mu uraditi? uvešćete mu sankcije ? zabraniti ulazak u Ameriku ??? Bagro , on je vaš čovjek ,i sve što radi radi po vašem uputstvu i sa vašom podrškom ! Lako vam je to kada je bošnjo glup ,ko magarac!

raissdfa

***

ILIJA

*** IDI JADO POJEDI NESTO JER GLADAN BALJEZGAS:):)

Nije BiH visenacionalna drzava!

Piše: Mirko Pejanović “Radi se o tome da bosanskohercegovačko društvo i bosanskohercegovačka država imaju višenacionalnu strukturu. Po tome je bosanskohercegovačka socijalna zbilja u svim svojim dimenzijama multietnička.” Zbunjujuce, opasno, velikodrzavno i netacno. BiH nije visenacionalna, sastavljena drzava! Nema ona dijaspore ni teritorije drugih drzava!! Nije BiH nastala u Kraljevini SHS, Avnoju, Daytonu. Dio je AU monarhije, Osmanskog carstva, Kraljevine Bosne. BH Srbi i Hrvati nisu dijaspora Srbije i Hrvatske vec nacije odavno nepostojece Kraljevine SHS! Neki bi htjeli da nacije nepostojece Ju/SHS “konstituisu visenacionalnu BiH” Svjesno zaboravljaju povijest BiH. Nemaju Srbija i Hrvatska nista sa narodom BiH, jer im on nije iseljenistvo! BiH nije visenacionalna drzava! Ni na jednom popisu stanovnistva do 1948. u FNRJ nije bilo osobnog nacionalnog izjasnjavanja!! Nije imala nacije. Njena nacija je suverenisticka, Bosanskohercegovacka. Kad promijeni ime u iskonsko BOSNA nacija ce biti BOSANSKA! Svakako smo Bosanci. Osobno tvrdi povjesnicar Lovrenovic.

Finalmente

Konačno nešto konkretno iz ambasade SAD,a mogli su i konkretnije; naredit naci schmidtu da izbaci krkana iz politike.

Pa eeto, sve udure! SAD ce branit BiH.

Znaci nema problema. Pa bih zamolio portalcic da smiri tenziju, jer ocito nema razloga.

Boske

Vjerovao sam kako smo u BiH svi ljudi i da ćemo birati ljude koji će ovu državu uvesti u EU (gdje se realno nalazi većina naših građana bez obzira na etničku pripadnost i odakle nam pristiže cca 5.milijarda KM godišnje)kao i u NATO. Na žalost ipak će prije biti potrebo da DVA PUKA Oružanih snaga BIH uz pomoć i asistenciju NATO -a koji je preko Save i u Crnoj Gori a ima i bazu u BiH očiste manji entitet od ovih snaga koje svakodnevno zazivaju odcjepljenje i koji ne žele dobro ni manjem entitetu ni Srbima ni Bosni i Hercegovini.Živjela vječna BiH.

/ Najnovije