Ambasada SAD kritikovala SDA: 'Funkcioneri stranke blokiraju istrage o korupciji'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imena

Odmah na listu sankcija, objavite sva imena i prekinuti svaki dogovor sa njima.

Sankcije

Moraju biti finansiske i EU mora pratiti novac BH političara i isti vratiti u budžet Tako najbolje pomazate bh građanima.

Haha

Pa kakve su ovo razmirice između saveznika na uništenju Hrvata i Srba u tzv BiH? Organizirajte kakav sastanak u Kuvajtu i riješite to u tišini

Bosanac

Ovome dodiku i covicu sve oduzet i u zatvor za primjer drugima

Bosanac

Pa kakve su ovo razmirice između saveznika na uništenju Hrvata i Srba u tzv BiH? Organizirajte kakav sastanak u Kuvajtu i riješite to u tišini ka Haha u Seheru ce to rijesit gdje vi nemate prava ljudska jer niste ljudi lajete puno

Azazel

I svi silni tuzioci podvise repove ??? O Sudijama - jedino je casna Dalida HAHAHA

Pehlivan

Čuj to?! I SAD, skontale da je SDA, kriminalna organizacija?! Hahaha, mashalla!

Samo ovracun s mafijom

Sda je najvece zlo i drzavi i narodu.ovdje je jedini izlaz dase uzme oruzje u ruke i istribe sda lopovske famelije.u protivnom ce nestati drzava i narod a vec sad je minoran,sve su rastjerali i unistili.

Guest

Guest Pa sta cekate sva tri cobana-lopova iza brave na redajku.

/ Najnovije