Ambasada SAD: "Konstruktivan dan u Neumu, kompromis će biti..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No kompromis

SVAKI GRAĐANIN BIH IMA SE PRAVO KANDIDIRAT ZA BILO KOJU POLITIČKU FUNKCIJU UZ ODREĐENI BROJ POTPISA,A UZ IME I PREZIME MOŽE NAVESTI STRANKU KOJOJ PRIPADA,NARODNOST,VJERU,ALI NEMORA NI TO. DAKLE VRLO JEDNOSTAVNO,PA KOGA GRADJANI IZABERU .DAKLE NEMA KOMPROMISA I TO BI SAD TREBALE NATURITI BALKANCIMA. NEMA KOMPROMISA.

nasvasta

Super jedan čovjek jedan glas koliko glasova toliko vlasti čist račun.Sve ispod toga je rasizam,fašizam,nacizam,aparthejd .

071

Redakcijo, jeste li se to prepali Američke ambasade? Pa mi brišete komentar? E pa evo ponovo - koji je razlog što se američki predstavnici ovdje blamiraju sa provincijskim budalama i kriminalcima? Korupcija? Iko ko drži do sebe ne bi sebi dozvolio da se sa ovakvim idiotima nađe u istoj prostoriji, a kamoli da im kleči i podilazi. Mi to sigurno nećemo raditi. A Amerikanci ako vole tako da od sebe prave majmune, samo naprijed. Ali neka ne misle da će ih više iko ozbiljno shvatati. Da bi ih neko ozbiljno shvatio, moraju ozbiljno da shvate sami sebe.

071 je tvoj postotak

inteligencije, talibaneći! 0,71%

071

@071 je tvoj postotak Kada savladaš osnovnu gramatiku, javi se sa svojim analizama i procjenama. Do tada, ne vidim svrhu. Jer pisati a da te niko ne razumije....to je za zaludne budale.

/ Najnovije