Ambasada SAD-a objasnila kako su kompanije bliske Dodikovoj porodici pokušale sakriti trag

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A jesu li isto i objasnili

gdje je mass destruction weapon neljudski asasiniranog Saddama? To je samo jedno pitanje u OCEANU....

A di su paretine

Ovo bi se svaki građanin RS trebao zapitati. Federacija se zapitala i SDA pade na izborima.

Hvala USA

Kad ne može nase tužilaštvo ima ko može. Sankcije su pravi lijek.

Briga

Šta vas briga,dodik je vlasnik rs i svega živog u tom entitetu.Radi šta hoće i gradjani to pozdravljaju i odobravaju,pa prema tome šta koga briga ako su mu to sugradjani dozvolili.

Premotaj malo nazad

Šta vas briga,dodik je vlasnik rs i svega živog u tom entitetu.Radi šta hoće i gradjani to pozdravljaju i odobravaju,pa prema tome šta koga briga ako su mu to sugradjani dozvolili. ka Briga Na teritoriji danasnjeg GTRS-a je 1991. zivjelo 29% Bosnjaka, 55% Srba, 10% Hrvata i oko 5% ostalih. Danas je takav omjer u cijeloj Bosni u korist Bosnjaka. Promjene koje su nastale su rezultat fasisticke agresije srpskog naroda na Bosnu. Pravo koje vi polazete na taj dio zemlje je rezultat zlocina. Kontas?

Fghjkl

Dodik ,dodik, !!!,Prolazim danas pored ambasade USA U Sarajevu, u po grada tvrđava, a vi dodik !!,halo ba , nemoj da zovem sipu !!! Koliko dodika imate u SARAJEVU ! KRDO !!!! DODIK JE MAJUSAN !

/ Najnovije