Ambasada SAD o izjavama Milanovića: Prijetnje daljom podjelom BiH vode u destabilizaciju

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Sto su se cetnici digli na granicama bih a i ovi petokolonasi. Ovdje ce biti belaja. Ne znam sta radi onaj tokmak bakir. Ako uopste ista radi.

Evro

Bar je jedno pitanje rešeno! Kuje se hrvatski evro, na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi jer tamo se ne može svojatati tuđe! Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski brend i. Nema vam u Uniji svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Mostar

Mozete li objaviti i pitanje koje ste uputili ambasadi ?

ALO

Bolje ti Zoki lupi sankcije, zatvori granicu, da gladuju uvedi takse, digni vojsku....učini nešto!

Slaven

Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate uikrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

San

GOSPODO, SANKCIJE MILANOVICU, NEISTINITE SU MU PRICE O UCESCU HRVATSKE VOJSKE U BIH I OSLOBADJANJU GRADOVA, OPTUZUJE AMERIKU I MNOGO TOGA. ON UGROZAVA MIR I NA BALKANU I U EVROPI I U SVIJETU..

hrkljus

>>Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate uikrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi. ka Slaven<< HAHAHAHAHA Jarane odavno me neststo nije nasmijalo kao ovaj tvoj post! Svaka cast!

Guest

Guest Sta hoce ovaj vise klimatericno-krastavi kreten? Malo ti zemlje bilo na grobu umobolnice smrkni malo bijelo dodaj.

Guest

Guest @ N Zuti ce vas u crno zaviti i na kraju ce kliznuti u kupleraj kod zeta. Kakav zet takav mu i posao.

Guest

Guest @ N Zuti ce vas u crno zaviti i na kraju ce kliznuti u kupleraj kod zeta. Kakav zet takav mu i posao.

Guest

Guest @ Bosna Ti naucnik sa "asfalta".

<<<zulfo

e čuj to, destabilizaciju vele. I to je saopštenje, i to je to? Pa onaj Bajden i Kamila su samo za neke dječije škole i staračkog doma majke mi

Fakt

Rusi su ga kupili kao Borovo djecije sandalice ..Bijednik i izdajnik

Azazel

Hehehe, cuj treci entitet.....Bista njake kvake, prije Vojkovica

za ALO

Bolje ti Zoki lupi sankcije, zatvori granicu, da gladuju uvedi takse, digni vojsku....učini nešto! ka ALO Mozda cemo mi vama klepiti sankcije, pa nema struje , vod ekao i voca i povrca iz Bosne i Hercegovine.Kocoperite se kao da ste neko u EU, samo saka jada koja je na nivou Moldavije. Ako ti mislis da je tako lako zatvoriti granice samo potvrduje da si dosao u grad iz neke *** , ali *** nije te jos napustila u tvojoj glavi i dusi. Ograniceno obrazovanje.

A

Kaze Amerika koja destabilizuje koga god stigne na planeti od kada postoji.

sparco

SAN.Kakve neistine.Dok Hv i Hvo nije odblokirala Bihac niste nigdje crtu znacajno pomakli.Sad Vam Hrvatska nevalja a kad ste im smjestili izbjeglice i ranjene onda je valjala i onda su kao od toga imali koristi.Pa nije Vas niko tjerao da bjezite u Hrvatsku.Kad je selo Ravno gorilo to nije bio Vas rat.Nosili ste petokrake i Titove slike.Nijednu vojarnu niste zauzeli da bi ste se naoruzali i onda Vam drugi krivi i sada bi uzeli ono sto su Hrvati krvlju obtanili.E nece moci.

/ Najnovije