Ambasada Rusije: Schmidt može zviždati i pokazivati kartone samo u 10. Bundesligi

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AsAsova

Jos nisu otjerali ovo go*no iz drzave ??? Ja stvarno ne znam sta cekaju.. Vide fino da je psihijatrijski slucaj, umislio ruski papak da ga neko nesto pita u vezi BiH-a.. Treba peticiju napravit da se ovaj smrad protjera sto prije ..

Koel

Ovo rusko pasce kolko danas protjerati iz sarajeva nema opravdanja da mu se i dan produzi boravak u ovom herojskom gradu

TNT

Ambasada Rusije: Schmidt može zviždati i pokazivati kartone samo u 10. Bundesligi... Uskoro ce te i vi: Ambasada Rusije dobiti crveni karton, ne od Schmidta nego od Drzave BiH. To danas cine mnoge zemlje EU ali i one koje teze da to postanu, BiH upravo to zeli EU i NATO za BiH nema alternativu. Pitam se kako jos uvijek taj crveni nisi dobio, zute kartone si vec davno dobio.

…..a ti mozes *** bosancima i hercegovcima!

.

Bosanac

Laje pijana zivotinja i 10 njemacka liga je bolje od sve i jedne ruske lige mrs putku svom ovde si NEPOZELJAN

Kakva samo doza drskosti i bezobrazluka

Govno jedno drsko i bezobrazno! Dodje ti u drzavu i jos te zajebaje! Davno je trebao biti proglasen PERSONOM NON GRATE i protjeran iz Bosne i Hercegovine! Ima li drzave, ili da se polako pakujemo?!

Boske

Kala BUHO ,Schmidth tebe može proglasiti ne poželjnim u Bosni i Hercegovini isto tako i sve tvoje špijune iz ruske ambasade.On je vrhovni tumač Daytonskog mirovnog ugovora a ti si pomagač milorada dodika i rušitelj Daytona .

Pushu *** kalabuhov!

.

Janicar

Nepitas se nista ***kao ni rusija gotovo ke vase *** i ti i putko niko *** sa vama ne razgovara

JOSE

DAJ PROTJERAJTE OVE ZLIKAVCE RUSKE. NE TREBAJU NAM NIKAKVI ODNOSI SA DOKAZANIM NEPRIJATELJIMA.

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Guest Sta cekate da ovog idiota ruskog ambasadora nogirate. Gdje su zaduzeni za tu vrstu posla?

Pošteno

Hajde ratni huškaću Karakurov, pakuj kofere i pravac Hag. Tribunal je počeo da radi na predmetu Ratni zločini u Ukrajini. Bosna neće takve - nisi legitiman Rusija ima suspenziju u UNu. Razguli!

ABCD

Molim sve gradjane Sarajeva da iduće sedmice izidjemo pred Rusku ambasadu u Sarajevu i ne razilazimo se dok se Kalabuhov ne protjera iz BiH.. Slično su nedavno uradili i Makedonija i Crna Gora..

Ljiljan

Ko vas više pita za mišljenje.Nebitni ste

/ Najnovije