Otkazana dodjela nagrade negatoru genocida u Srebrenici

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

EU

I sta sad ovo znaci? Jel' ovo dokaz da je bio genocid u Srebrenici?

@EU

I sta sad ovo znaci? Jel' ovo dokaz da je bio genocid u Srebrenici? ka EU A šta bi ti? Tumaći kako hočeš. Tvoje mišljenje nas ne interesuje.Imaju presude ,,Haškog tribunala" a ti uzmi ono što tebi odgovara.A ima i Inckov zakon. Ko te hebe.

Svaka čast

Institutu za istraživanje genocida Kanada.

NB

Ako nisu stradali Bošnjaci u Srebrenici - treba oformiti komisiju da propita stradanje Jevreja u II sv. ratu. Neka ostane ovaj gosp. član!

Isto

Ma islamski fundamentalisti treba svijet, istoričare i Jevreje da nauči šta je genocid! Isto tako i Amerikance i Zapad,bi trebali da budu osuđeni, jer su se i oni borili protiv islamskog fundamentalizma kao i Srbi u Republici Srpskoj!

Hm

Nije on nikakav negator, moji islamski fundamentalisti, koji lažete cijeli svijet! Čovjek je samo utvrdio istinu, koju svako vidi, ko hoće da je vidi! Ubijeni muškarci, koji su bili islamski Alijinu ratnici, koje je on žrtvovao za fildžan državu, koju bi sad muslimani da proširuju uz pomoć onih koji su Srbe bombardovali!

Habuhabuhabu

Ma islamski fundamentalisti treba svijet, istoričare i Jevreje da nauči šta je genocid! Isto tako i Amerikance i Zapad,bi trebali da budu osuđeni, jer su se i oni borili protiv islamskog fundamentalizma kao i Srbi u Republici Srpskoj! ka Isto Da. Zato su, između ostalog ubijali i Srbe po Sarajevu sa okolnih brda. I oni su bili islamski fundamentalisti. Čitav ćeš život nažalost pucati ćorke.

/ Najnovije