Amar Dovadžija objavio: Ja sam u značajnoj prednosti

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FUJ GADE!

Ti i tvoj novi "sef" ste najgadnije osobe u BiH trenutno.NEMAS PREDNOST , imaju snimci gdje ispred glasackog mjesta djelite po 100 KM svakome ko vam iznese prazan glasacki listic a unese popunjuen unapriejd od VAS sljamu jedan.NECETE NA GALAMU NISTA POSTICI, slabo su vas naucili anredbodavci iz Beograda!

Fotelja

Baš me interesuje koliko će biti pozitivnih na koronu od ovih desetak hiljada glasača. Što umjesto fotelje ne izmisle kakve dvosjede, trosjede lakše bi bilo. Kao u predsjedništvu - trosjed.

Trojica u Vatikanu

Za razliku od Čovića i Dodika, riđobradi krele je potopio SDA ponajviše tako što je pokazivao rukom preko stola na papu koji je nekoliko mjeseci nakon toga fizički napadnut.

/ Najnovije