Alma Čolo objasnila: Dodika teretiti za 'Napad na ustavni poredak', tako bi mogao dobiti 20 godina

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Fafa

Kakav strucnjak.Fantasticno.Pa ti,koja si tako pametna zasto nisi sastavila prijavu?Nisi znala,nisi smjela?A trunis sta drugi treba da radi.Ma sikter vise i takvih dvoličnjaka.

***

***

***

***

Istina

Imala si 30 godina i milion razloga dok si bila u SDA da predlozis Tuzilastvu da podigne optuznicu protiv Dodika.Sutila si dok si bila u stranci.Sad svaki cas dajes nekakve prijedloge.Da si kakva pravnica uticala bi na tuzbu za Srebrenicu.Ti ces uciti tuzioce sta da rade.Bolje ti je poklopi se i suti dok nisu poceli tvoji aferimi izlaziti na svijetlo dana. Da te poucim: zakonodavna vlast je odvojena od sudske i izvrsne i ne smije se uticati jedna na drugu.Jesi li strucnjak iz krivicnog prava? Nisi.Ustavnog prava? Nisi.Pa, zacepi ,gusko.Mile treba da odgovara, ali ti nisi ta koja o tome treba pametovati.Uostalom, govoris poznate stvari, vec objavljene u javnosti, jos od petka.

***

***

***

***

Cico

Samo se raduj kujo

/ Najnovije