Alkalaj: Dodik je bitanga, seoska varalica, prijetio je da će me "kamion udariti"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Www

SVEN, HITNO GA TUZITI.

Istina

Kakva drskost, i nekultura ovog SDA kriminalca! Zar državni službenik smije ovako besramno da vrijeđa instituciju predsjednika predsjedništva BiH ! Pod hitno ga treba smijeniti, ako ne zbog toga, onda zbog toga što je bez saglasnosti Predsjedništa, izlagao samoinicijativno, pred UN! Ako se ne smijeni, Srbi i Hrvati bi trebali izaći iz te zajednice, koja je očigledno, divlja i u kojoj muslimani ne poštuju zakone!

Zato se zemlja “bosnjaka” zove

BASNA

Haha

Je li Corba imo Dodika za inspiraciju kad je piso Seljacine?

.

BASNA ka Zato se zemlja “bosnjaka” zove Basna je vrsta epske priče u kojoj su glavni likovi životinje. Ona je specifična po tome što u njoj životinje imaju ljudske osobine. Životinje u basnama mogu razmišljati i pričati kao ljudi, a uz to, njihovi karakteri također su jako sličnim ljudskima. Hvala na opisu pca.

Tako je

Kakva drskost, i nekultura ovog SDA kriminalca! Zar državni službenik smije ovako besramno da vrijeđa instituciju predsjednika predsjedništva BiH ! Pod hitno ga treba smijeniti, ako ne zbog toga, onda zbog toga što je bez saglasnosti Predsjedništa, izlagao samoinicijativno, pred UN! Ako se ne smijeni, Srbi i Hrvati bi trebali izaći iz te zajednice, koja je očigledno, divlja i u kojoj muslimani ne poštuju zakone! ka Istina

.

BASNA ka Zato se zemlja “bosnjaka” zove Basna je vrsta epske priče u kojoj su glavni likovi životinje. Ona je specifična po tome što u njoj životinje imaju ljudske osobine. Životinje u basnama mogu razmišljati i pričati kao ljudi, a uz to, njihovi karakteri također su jako sličnim ljudskima. Hvala na opisu pca. ka .<< Рака, биџа и булиџа, баџа, буџа, све до џуџа и од свих би да начине ординарне сељачине. Друже, може ли што дуже парче власти, хлеба, масти, сви су добри за сплачине, ординарне сељачине. Ординарне сељачине, ординарне сељачине. Обећања, ждрања, срања за барабе све је џабе и службене јебачине, ординарне сељачине. И карају и харају, смрде, прде и све грде. Пљачке, отимачине, ординарне сељачине. Швалерке их као ћерке јебавају, а не знају, сметају им стомачине, ординарне сељачине. Рака, биџа и булиџа, баџа, буџа, све до џуџа и од свих би да начине ординарне сељачине.

.

Kakva drskost, i nekultura ovog SDA kriminalca! Zar državni službenik smije ovako besramno da vrijeđa instituciju predsjednika predsjedništva BiH ! Pod hitno ga treba smijeniti, ako ne zbog toga, onda zbog toga što je bez saglasnosti Predsjedništa, izlagao samoinicijativno, pred UN! Ako se ne smijeni, Srbi i Hrvati bi trebali izaći iz te zajednice, koja je očigledno, divlja i u kojoj muslimani ne poštuju zakone! ka Istina Ракo, биџo и булиџo, баџo, буџo, го џуџo иmaл парче хлеба, масти?

Hahaha

BASNA ka Zato se zemlja “bosnjaka” zove Pun si pameti ko sratkova pelena.

Mostar

Samo naprijed. Svi konacno vide da je BiH nemoguca

Yyx

Kakva drskost, i nekultura ovog SDA kriminalca! Zar državni službenik smije ovako besramno da vrijeđa instituciju predsjednika predsjedništva BiH ! Pod hitno ga treba smijeniti, ako ne zbog toga, onda zbog toga što je bez saglasnosti Predsjedništa, izlagao samoinicijativno, pred UN! Ako se ne smijeni, Srbi i Hrvati bi trebali izaći iz te zajednice, koja je očigledno, divlja i u kojoj muslimani ne poštuju zakone! ka Istina

/ Najnovije