Aljoša Čampara: Ograničiti brzinu sa 60 na 50 km/h?! To je fula, to nije rješenje!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:)

Reče ekspert za sjedenje na više fotelja odjednom.

Urbanizam i skolovani kadar

Ograniciti broj stanovnika Sarajeva kao primjer je Ljubljana. Sve nelegalne kuce srusiti u gradu kao i na periferiji , infrastrukturu grada obnoviti i urediti grad urbanisticki dosljedno gradu a ne zeljama SDA clanova. Osobe bez znanja grade kuce koje nemaju pravilnu statiku gradjena i u slucaju zemljotresa oni su potencijalne ubice sa stanovnistvo. Broj vozil ograniciti u Centru kao i Starom Gradu, cijena parkiranja treba da bude min 30 Km za sat kao , parkiranje vozila na trotoarima kazniti sa 2000km i ako ponovi oduzeti mu vozacku dozvolu kao i auto.

Ma neee....

Rjesenje je sada da svi izadjemo na minifestacije i time dokazemo da zelimo da nas se naghuzi.... I to se upravo i dogadja. Sad cemo da milimo kao puzevi. A dok oni koji inace ubijaju autima, njih zaboli racku za ogranicenja, jer oni ce i dalje da pice....

Mogu

ograniciti i na 20 km, kome se vozi 100, vozice i dalje.

Sed

Nije bitno nasih 50 km vec njihovih 100. Mi se pridrzavamo, oni ne. 50 km gusi zivot i paralise grad, njihovih 100 km ubija zivot i unistava sve ..

/ Najnovije