Čampara objavio fotografiju sa Musićem koji je isključen iz SDA: "Išćeralo i njega"!

2
Radiosarajevo.ba
Čampara objavio fotografiju sa Musićem koji je isključen iz SDA: "Išćeralo i njega"!
FOTO: Facebook / Čampara i Musić

Aljoša Čampara, federalni ministar MUP-a i nekadašnji član SDA, na svom Facebook profilu objavio je fotografiju sa Nijazom Musićem, koji je sinoć isključen iz SDA.

Napomenimo, Stranka demokratske akcije (SDA) isključila je iz članstva zastupnika u Skupštini BPK Goražde i delegata u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Nijaza Musića.

Musić je tražio promjene unutar stranke, ali i objavio audio snimak na kojem se čuje trgovanje Ministarstvom unutrašnjih poslova BPK.

Čampara je na ovoj društvenoj mreži objavio fotografiju s Musićem, uz zanimljiv opis koji prenosimo u cijelosti:

"'Išćeralo i njega'

Ko kaže da SDA ne radi na čišćenju svojih redova laže!

E sad, misleći da to znaju sami, nije im niko skrenuo pažnju, da se trebaju očistiti korumpiranih, bahatih, neobrazovanih, a ne onih koji ukazuju na sve te devijantne pojave i pojedince koje ih čine.

Nijaz je sinoć isključen jer je objavio snimak na kojem se čuje kako SDA u BPK trguje Ministarstvom unutrašnjih poslova za 30.000 KM i bolnicom za 20.000 KM.

Nastavljaju svoj obračun sa neistomišljenicima i ne stide se!

Kažu - nanio im štetu.

Ne zna se jel na imidž ili zbog propale trgovine, bit će da je ovo drugo.

Aferim!", napisao je Čampara.

Naglasimo, vrh SDA zamjerio je Musiću objavu audio snimka na sjednici Skupštine BPK, a na kojem se nudi 30.000 KM za smjenu ministrice unutrašnjih poslova BPK i “prodaju MUP-a”, SDA-u.

Napominjemo da su uz Nijaza Musića, članom 22. Statuta SDA izbrisani iz evidencije članstva Dževad Agović, Dženana Osmanspahić i Arnel Vranj, jer su stavom 1.( b.) bili na listama drugih političkih partija (Demokratska fronta) za Gradsko vijeće Goražda 2020. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije